• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glam up

11.11.2020

13:18

MESEČEVA VODENA DIJETA! Evo kada treba da držite post na vodi za potpuno pročišćenje tela

Ljubav

MESEČEVA VODENA DIJETA! Evo kada treba da držite post na vodi za potpuno pročišćenje tela

Podeli vest

Ovaj način ishrane spada u intermitentno gladovanje, traje 24h, a koristi od „pauze u jedenju“ su poznati svima koji su na putu očuvanja dobrog zdravlja, dugovečnosti i vitalnosti

Preporuke kada držite vodeni dan su:

Pratite Mesečeve Mene jer utiču na stanje vode u organizmu (pospešuju eliminaciju “stare” vode iz tela, višak vode, emocije, pritisak...)

Ako pratite Mene i vodeni dan počinje kao danas na primer 19:32h, nemojte terati sebe da jedete u 19:15 ako niste gladni nego završite sa poslednjim obrokom kada biste i inače. Pogotovo ako Vodeni dan počinje još kasnije…

Foto: pexels.com

Isto tako, nakon 24h, ako niste gladni i vreme je za spavanje, ne jedite do ujutru ili popijte šejk od povrća (ili potaž). Produženi post može vam doneti samo još više dobrih rezultata.
Nakon Vodenog dana, neka vam prvi obrok bude pretežno biljni: šejk, salata, varivo…
Nastavite da se hidrirate i sledećeg dana.

Bar jednom mesečno (na Mlad Mesec) držite post na vodi, ili idealno 2 puta (i na Pun Mesec).
Četiri vodena dana u toku meseca su stvar izbora i možete ih držati bez straha pogotovo ako želite da izgubite kilažu i izlečite insulinsku rezistenciju.

Više dana na vodi je poželjno da radite prvi put u grupi a kasnije možete i sami. Treba da naučite šta sve treba da obezbedite telu ukoliko će da podlegne produbljenoj autofagiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija