• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji list

12.11.2020

13:40

SVEKRVA MI PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA, A SVE ZBOG ONOG ŠTO SE DESILO PRE DVE GODINE Ispovest očajne snajke

Ljubav

SVEKRVA MI PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA, A SVE ZBOG ONOG ŠTO SE DESILO PRE DVE GODINE Ispovest očajne snajke

Podeli vest

Jedna mlada žena zatražila je na internetu anonimnu pomoć u vezi svoje svekrve.

Ona se u pismu požalila kako 'ne zna kako da se postavi prema svekrvi koja, ako nešto nije po njenom odmah postane zla i sarkastična.  


- Počelo je pre dve godine kad sam joj pomagala u poslu s prodajom sudova i jedna staklena posuda mu je ispala i razbila se.Tad mi je rekla da to moram da platim, što sam i uradila. Razmislila sam i odlučila da više ne želim da joj pomažem, nije mi plaćala, a stvaralo mi je ogroman stres - piše devojka, a čim je svekrvi rekla da ne želi da radi s njom, ova joj je održala predavanje o tome kako 'ne poštuje starije od sebe'. 


- Nastavila je da bude bezobrazna prema meni, a lice mi je rekla i da verenika činim nesrećnim - piše, a počela je kako kaže i da šalje poruke u kojima se ona žali na svog sina, kao da očekuje da snaja stane na njenu stranu.


- Uz to još svima u porodici priča da je ne poštujem, a svoje  ponašanje, naravno, ne spominje.. 
Bez obzira na to njena čerka i njen suprug tolerišu mamino ponašanje, pa mladom paru stalno šalju poruke u kojima ih nagovaraju da joj se ne suprotstavljaju i da je prihvate takvu kakva jeste. 
Na pitanje da šta može da učini kako bi poboljšala odnose, dobila je savet da pre svega razgovara sa mužem jer je to njegova porodica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija