• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kucnilekar

27.11.2020

07:42

OVAJ ČAJ PROVERENO REŠAVA KARDIOVASKULARNE PROBLEME! Sve što vam treba je ova NAMIRNICA

Ljubav

OVAJ ČAJ PROVERENO REŠAVA KARDIOVASKULARNE PROBLEME! Sve što vam treba je ova NAMIRNICA

Podeli vest

Orasi se nalaze svuda oko nas. Često ih koristimo za ishranu, ali su još i odlično sredstvo za sprečavanje infarkta i za oporavak i očuvanje krvnih sudova – arterija kroz koje cirkuliše krv od i do srca

Čaj od orahovih pregrada odlično deluje protiv začepljenja arterija, svih srčanih bolesti i kod temperature izazvane srčanim problemima – posebno se preporučuje pušačima.

Kontinuirano konzumiranje nikotina dovodi do sužavanja krvnih sudova kod dugogodišnjih pušača i zbog toga je ovaj čaj posebna preporuka za pušače.

Ovo je recept za pravljenje čaja od orahovih pregrada

Foto: Pixabay

Sastojci:

orahove pregrade (4-5 pregrada)
voda

Priprema čaja:

Priprema čaja od orahovih pregrada je jednostavna. Pregrade je potrebno potopiti u vodu i ostaviti da odstoje preko noć. Ujutru treba prokuvati vodu sa pregradama u vodi i kada provri skinuti sa vatre i sačekati da se ohladi, potom procediti.

Konzumiranje:

Čaj treba piti topao na prazan stomak, u gutljajima. Pije se 1 dnevno, svaki dan bez prekida.

Kada se redovno pije, deluje i kod regulisanja visokog krvnog pritiska.

Pušačima se preporučuje STALNA konzumacija ovog čaja, svako jutro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ČAJ OD ĐUMIRA može ozbiljno da naškodi vašem ORGANIZMU, a evo i KAKO
Ljubav

ČAJ OD ĐUMIRA može ozbiljno da naškodi vašem ORGANIZMU, a evo i KAKO

Evo šta smo čuli da može da uradi čaj od đumbira: daje vitalnost telu, ubrzava metabolizam, uklanja toksine iz jetre i stabilizuje probavu, povećava apetit, čisti jetru, poboljšava pamćenje, smanjuje stvaranje gasova u crevima, pojačava mušku polnu potenciju, rastvara višak sluzi na zidovima želuca....

25.11.2020

14:15

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija