• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

07.02.2021

14:20

Ako MUŠKARAC ima ovih 11 OSOBINA, sa njim vredi PODELITI ŽIVOT!

Ljubav

Ako MUŠKARAC ima ovih 11 OSOBINA, sa njim vredi PODELITI ŽIVOT!

Podeli vest

Ako ste u dilemi da li je muškarac sa kojim ste u vezi onaj "za ceo život", obratite pažnju da li je on pre svega dobar i odan čovek

Žene su sve više ubeđene da je teško naći muškarca koji ima zaista dobre osobine, lepe manire, empatiju i poštovanje. Ludo i brzo vreme, internet sa mnogo erotskih sadržaja i lako dostupnih "veza", žene koje su se stavile u ulogu muškaraca, muškarci koji se plaše jakih žena...

Mnogo toga se promenilo na polju muško-ženskih odnosa, nestalo je iskrenosti, igraju se igrice i zaboravilo se da svi, ama baš svi, i muškarci, i žene, zapravo žele ono što su oduvek želeli: da pronađu odgovarajućeg partnera za ceo život, nekoga koga će voleti, od koga će dobiti ljubav, poštovanje, posvećenost i podršku...

Ali samo zato što se oko nas sve promenilo, ne znači da u stvari uopšte nema muškaraca koji ženi mogu da budu dobar partner. Stvar je u tome da ga treba pronaći u pravom trenutku. A trenutak je pravi ako muškarac ima ovih 11 osobina.

Zreo čovek je dobar čovek

Emocionalna zrelost muškarca izaći će na videlo u neki običnim situacijama. Posmatrajte kako se odnosi prema ljudima oko sebe. Na primer, u restoranu, kada konobaru treba malo više vremena da vas posluži, kako on reaguje? Da li je smiren ili brzo gubi živce? Posmatrajte ga neko vreme u ovakvim situacijama i kad-tad, prava priroda izaći će na videlo.

Foto: Shutterstock

On oseća da ima svrhu

Svakoj osobi je potrebno da oseti da ima svrhu. Obično muškarci ne nalaze svoju svrhu u vezi ili porodici. Veza mu je važna, ali nije izvor njegove svrhe. Ženama bude teško kada to shvate, ali istina je. Muškarci obično pronalaze svoju svrhu u poslu i tome kako doprinose. Otkrijte njegovu svrhu na početku veze u tome kako govori o svojoj karijeri. Je li strastven prema onome što radi? Ima li ciljeve? To ne znači da mora da bude bogat, ali važno je da se on oseća dobro u svojoj koži. Tada će moći da se posveti i vama, bez opterećenja ili kompleksa niže vrednosti.

Dobar čovek je prijateljski raspoložen

Iz karakternih osobina muškaraca s kojima se druži može se mnogo naučiti o njemu samom. Da li su njegovi prijatelji zreli? Održava li prijateljstva godinama? Ovo je važna osobina, koja govori o stabilnosti i zrelosti, o tome da je spreman da nekoga prihvati i sa manama i dobrim osobinama.

Emocionalno je dostupan

Mnogi muškarci ostaju emocionalno nedostupni, a to što je slobodan ne znači uvek i da je emocionalno dostupan. Ako održava kontakt sa bivšom, na primer, to znači da njegove emocije nisu na mestu gde treba da budu - kod vas!

Foto: Shutterstock

Dobar muškarac je jasan

Mnogi muškarci misle kako će se žene zaljubiti u njih ako imaju "neobavezan" stav, ako igraju igrice... Ali veza s takvim muškarcem samo donosi suze. Kvalitetan muškarac gleda vas u oči i kaže šta misli. Sve manje od toga, znači da je slab, neodlučan, nespreman...

Ljubazan je

Muškarci koji su spremni da uđu u zdravu vezu prošli su kroz sve faze, odnosno sve vrste veza. Faza "zabave i avanture" je prošla, sada su spremni na predanost, a to se vidi jer je ljubazan, opušten, nije mu teško da čeka, da sluša, da pomaže kad god i šta god da zatreba.

Iskren je

Muškarci ponekad ne znaju da urade pravu stvar, ali važno je da vas ne lažu. Ako nešto krije, šta god to bilo, neće se dobro završiti.

Dobar čovek ima integritet

Integritet je osobina iskrenosti i posedovanja jakih moralnih principa. U praksi je čovek koji ima integritet čovek od reči. Održava svoja obećanja i svojim postupkom pokazuje nameru. Moralni kompas vlada njegovim izborima, što takođe znači da će uvek da pokuša da učini pravu stvar. Da li zove uvek kad kaže da će pozvati? Da li na sastanke sa vama dolazi na vreme? Da li je odgovoran prema svom poslu? Ako je odgovor da - on je dobar čovek i zreo muškarac.

Foto: Shutterstock

Ne boji se da se "preda"

Kad žena kaže "predanost", ona razmišlja o predanoj i monogamnoj vezi. Ali to je samo vrh ledenog brega što se tiče predanosti. Predanost podstiče integritet i svrhu. Treba biti predan rastu, učenju i životu u svojoj svrsi. Ako nismo predani životu u svojoj svrsi ili integritetu, nikako ne možemo biti predani u vezi.

Istrajan je

Ključna osobina koju u svom muškarcu treba da prepoznate je istrajnost. Život nije bajka, a treba nam neko ko će stati uz nas i ne odustajati koliko god teško bilo. Kako se on nosi s nedaćama i izazovima u svom životu? Kako shvata neuspehe? Ide li dalje ili "padne"?

Ima sjajan smisao za humor

Dokazano je da žene više privlače zabavni muškarci. Ali ispostavilo se da humor nije samo pokazatelj atraktivnosti već i kvaliteta muškarca. Studije su pokazale da 81 odsto žena smatra smisao za humor najvažnijom osobinom romantičnog partnera. I to ima smisla, s obzirom na to da neko sa smislom za humor verovatno ima veće samopoštovanje, pozitivniji pogled na život i inteligenciju.

PREZIR najavljuje RAZVOD! 4 TOKSIČNA ponašanja koja 'SAHRANJUJU' vezu i BRAK!

SVAKI ZNAK horoskopa ima svoj FIZIČKI ADUT! Otkrijte KOJI je VAŠ!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija