• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: uspesnazena.com

09.03.2021

18:00

BOLOVI U LEĐIMA, VRATU I ZGLOBOVIMA NESTAJU! Narodni recept za čišćenje organizma pomoću pirinča

Ljubav

BOLOVI U LEĐIMA, VRATU I ZGLOBOVIMA NESTAJU! Narodni recept za čišćenje organizma pomoću pirinča

Podeli vest

Štetne materije se skladište u organizmu i kvare normalni ritam njegovog rada, unistavajući metabolizam, pa ljudi počinju da se osećaju veoma loše. To mogu biti simptomi kao sto su slabost, pospanost, zbunjenost, česte prehlade, opšti pad imuniteta

Dakle, veoma je vazno sprovoditi čišćenje organizma od toksina. Postoje razne metode detoksikacije i provereni načini za čišćenje i podmladjivanje organizma. Između ostalih, postoji i detoksikacija organizma pomoću pirinča.

Čišćenje organizma pirinčem

Uzmite običan pirinač, toliko supenih kasika, koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kasika itd).

Dobro ga isperite i naspite u teglu.

Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i stavite u frižider.
Ujutru svu vodu iscediti. Uzmite 1 supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli (u drugoj, običnoj tekućoj vodi).

Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.

Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sledećeg jutra.

Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan dok ima pirinča u tegli.

Foto: Pixabay

Pirinač kao lek za bolove

Tajna metode se krije u zrnu pirinčca, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije. Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, njegova zrna deluju kao absorbent (upijač).

Sa ovom metodom pročišćavaju se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine.

Posle tretmana osećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe.

Postoji jedan uslov: posle uzimanja pirinča ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.

Posle ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima. Efekat tretmana nije trenutan, već postepen. Posle dve nedelje počinje pravo čišćenje organizma.

Posle određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo posle tretmana u roku od nekoliko meseci.

Ne zaboravljajte da unosite dosta tečnosti u organizam – minimum 2l dnevno, najbolje – vodu i zeleni čaj.

Pre primene tretmana konsultujte se sa svojim lekarom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija