• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

20.05.2021

15:50

OVE BILJKE POMAŽU KOD GINEKOLOŠKIH PROBLEMA! Efikasno umiruju bolove i grčeve!

Ljubav

OVE BILJKE POMAŽU KOD GINEKOLOŠKIH PROBLEMA! Efikasno umiruju bolove i grčeve!

Podeli vest

Ukoliko su vam ciklusi bolni i kada se probližavaju „oni dani u mesecu“ vi ste nervozni zbog toga što znate kroz kakve muke ćete proći, evo jednog jednostavnog rešenja za vas. Pre svega, niko od nas ne voli te dane u mesecu, ali kada su oni manje bolni sve je nekako lakše

Bolovi mogu biti različitog intenziteta, a najčešći su u stomaku i glavi. Pojedine žene osećaju nadutost, zatvor i mučninu, a sve to je najizraženije prvog dana menstrualnog ciklusa. Biljke iz prirode su magičan lek u borbi sa ovim bolovima. Eterično ulje kamilice, jasmina i ricinusovo vrlo efikasno mogu umiriti ove bolove i grčeve. Pored toga, biljni čaj od nane i matičnjaka daje sjajne rezultate i efikasno smanjuje tegobe. Đumbir je, takođe, ne samo dobar protiv upala i bolova, već je sjajan za mršavljenje i detoks organizma. Pored toga što su lekovite one su odličan antioksidans i prirodan antibiotik, a mogu se naći na skoro svakoj livadi (osim đumbira).

Foto: Shutterstock

Bolovi u stomaku

Možete skuvati i čak od bosiljka protiv menstrualnih bolova, a ovu biljku možete dodati i u hranu jer predstavlja savršen začin svakom jelu.

Zeleni čaj, bosiljak i ricinusovo ulje su odlični prirodni lekovi za policistične jajnike. Njihova redovna upotreba može ove simptome da ublaži, a pojedini smatraju i da može potpuno da izleči.

Redovna upotreba gore navedenih sastojaka predstavlja pravi eliksir za organizam, a upotreba čajeva je toliko značajna da možete izgubiti kilograme i celulit – posebno od đumbira i zelenog.

Pre nego što posegnete za tabletama, isprobajte prirodne lekove i izborite se sa bolovima. Ne bi bilo loše da dan pre nego što ćete dobiti pijete ove čajeve, kako biste na odličan način preventirali bol.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TOPE KILOGRAME! Smršajte do leta uz pomoć ova TRI SOKA!
Ljubav

TOPE KILOGRAME! Smršajte do leta uz pomoć ova TRI SOKA!

Kad govorimo o dijetama i mršavljenju, ljudi većinom zaziru od sokova, jer neke vrste sokova sadrže puno šećera i malo vlakana, što povećava unos kalorija i može dugoročno da izazove nakupljene težine – umesto da nas oslobodi kilograma. Međutim, postoje i zdravi i ukusni sokovi koji ujedno dobro podržavaju mršavljenje. To se naročito odnosi na sledeća tri soka – idealni su za mršavljenje

20.05.2021

13:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija