• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

29.05.2021

15:10

OSOBINE koje bi trebalo da POSEDUJE vaš BUDUĆI PARTNER - ako imate VIŠE OD 40 GODINA!

Ljubav

OSOBINE koje bi trebalo da POSEDUJE vaš BUDUĆI PARTNER - ako imate VIŠE OD 40 GODINA!

Podeli vest

Godine donose iskustvo, a naročito ono u ljubavnim vezama. Ako još niste pronašli muškarca svog života, a prešli ste četrdesetu, obratite pažnju na ovih pet osobina koje bi trebalo da ima vaš partner

Ako imate 40 i više godina normalno je da želite stabilnu vezu. Testiranja, eksperimentisanje, psiho-igrice i prevare - odavno su za vama. To više nije zanimljivo kao kada ste bili u dvadesetim i tridesetim. Sada vam je potrebna stabilnost u ljubavi, iskrenost, poverenje i mnogo smeha.

Stoga obratite pažnju da li osoba sa kojom ste ima ovih pet osobina, jer one govore da je on spreman za ozbiljnu, otvorenu i iskrenu vezu koja je vaš cilj.

Poznaje sebe

Sa 40 godina i više većina muškaraca se "pomirila sa sobom", poznaje sebe i zna gde je i ko je, u čemu je dobar, a u čemu nije. Priznati slabosti i greške odraz je zrelosti, odraz osobe koja nema komplekse koje će pokušavati da izleči na vašu štetu. Samokritični muškarci su uvek bolji izbor u četrdesetima nego muškarac koji je samozadovoljan i koji je hvalisavac.

Foto: Shutterstock

Zadovoljan sobom

Živeti s mamom u četrdesetim godinama života i nije baš privlačno. Ovakvi muškarci zaista ne umeju da upravljaju svojim životom. Zato je bolje da se takvih klonite. Teško da će ovakav muškarac u vama videti ženu, vremenom će tražiti da mu budete poput mame. To nije ono što vam treba. Vama je potreban muškarac koji je neko vreme živeo sam i bio potpuno zadovoljan sobom, koji je naučio da preuzme odgovornost za sebe i svoju sreću.

Bio je u dugim vezama

Nikad nemojte da bežite od muškarca koji je bio u jednoj ili više dužih veza. Zašto je to dobra stvar? Istrajan je! Dakle, ako tražite nekoga ko neće pobeći kad dođe prva kriza i ozbiljnija nesuglasica, već razume kako duge veze funkcionišu, potražite ga među muškarcima za koje znate da su ranije sa nekim delili postelju.

Foto: Shutterstock

Ima svoje prijatelje

To što ste par ne znači da se morate spojiti u jednu osobu. Oni koji sve stalno rade zajedno i više se međusobno ne razlikuju postaju zavisni jedno od drugog i neće videti ni najveće mane u svojoj vezi. Ako svako od vas može da vodi pun život za sebe, sa svojim prijateljima, od toga će i veza imati koristi. Neće vam biti dobro pored muškarca koji pokušava da vas odvoji od prijatelja.

Otvoreno priča o intimnom životu

Dobar intimni život je veoma važan, naravno. Ali još je važnije da možete otvoreno da razgovarate s partnerom o željama i potrebama. Otvorena komunikacija o strasti takođe stvara intimu i poverenje koji će dugo da traju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija