• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

10.06.2021

17:51

ALFA MUŠKARCI VIŠE NISU U MODI! Žene češće biraju OVAKAV TIP partnera!

Ljubav

ALFA MUŠKARCI VIŠE NISU U MODI! Žene češće biraju OVAKAV TIP partnera!

Podeli vest

Ako još uvek tražite ‘alfa mužjaka’, možda bi trebalo da dobro razmislite. Naime, verovali ili ne, beta muškarci danas su puno poželjnija verzija muškarca od muževnijih alfi. Nekada su samopouzdanje i snaga bili recept za osvajanje bilo koje devojke. Međutim, ispada da beta muškarci sve više osvajaju ženska srca

Evo što je to u beta muškarcima toliko privlačno i zašto su toliko poželjni u današnje moderno doba.

1. Oni su skromni džentlmeni

Beta muškarci nisu zastrašujući, za razliku od dominantnih alfa muškaraca. Oni su čak preterano ambiciozni i zato su ponekad previše napadni i asertivni. Takođe, beta muškarci su razumni i skloni izbegavanju sukoba. Zbog toga će vas uvek saslušati. Uz to, ovakvi muškarci imaju niži nivo stresa od većine alfi što je još jedna prednost.

2. Beta muškarci obavljaju svoj deo kućnih poslova

Beta muškarac se neće mrštiti ako treba da se operu sudovi ili usisa. Nikada ga nećete čuti kako govori: ‘To nije muški posao’. Ako vidi gomilu veša, staviće ga u mašinu. Zbog toga ćete imati više vremena za druge stvari i zajedničko vreme.

3. Nije ‘kontrol frik’

Za razliku od alfa muškarca, beta ne nastoji da bude dominantan u vezi. Jednakost je ključna kada je reč o životu s beta muškarcem. Iako možda zvuči zabavno biti u vezi s alfom, imajte na umu da su oni užasno egoistični.

Foto: unsplash.com

Beta muškarci su pouzdani i najveća podrška

4. Odani su i pružaju podršku

Beta muškarci ne pokušavaju da budu najviše na mačo lestvici. Tipično su to dobri momci – pouzdani i najveća podrška. Zato su savršeni očevi. Beta muškarac je pravi primer kako se ​​žene poštuju i sukobi rešavaju rečima, a ne šakama. Dakle, ako ste zaljubljeni u beta muškarca, pripremite se za bezuslovnu ljubav i sigurnost.

5. Neće vas terati da sedite kod kuće

Beta muškarac zapravo je sjajan saputnik za snažnu i nezavisnu ženu. Slobodno možete da radite ono što volite -ili da sedite kod kuće. Bete mogu da zarađuju od vas, ali im nije problem ako i vi više zarađujete od njih. Ovaj tip muškarca se ne oseća ugroženim ako ste uspešniji. Pravi beta muškarac potapšaće vas po leđima i uputiti se u kuhinju da vam donese tortu.

6. Veza s beta muškarcem je zabavna

Ako uporedimo alfa i beta muškarce, ovi drugi su bolji suputnici. Dominantni muškarci uvek moraju da budu sigurni da su u centru pažnje. To donosi puno problema jer ne prihvataju odbijanje. Često pokušavaju da ljudima nešto dokažu i mogu da se ponašaju bezobrazno. Srećom, to se s betom ne događa. Ti muškarci se jednostavno zabavljaju i ne pokušavaju da budu nešto što nisu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija