• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/J.Ž.

05.07.2021

13:21

Šta vas čini ODLIČNIM LJUBAVNICIMA? Ni HEMIJA, ni veličanstvena PREDIGRA, već NEŠTO TREĆE...

Shutterstock

Ljubav

Šta vas čini ODLIČNIM LJUBAVNICIMA? Ni HEMIJA, ni veličanstvena PREDIGRA, već NEŠTO TREĆE...

Podeli vest

Nekoliko stvari je važno da izbegavate da radite ukoliko želite da ostanete uštimani sa partnerom, što je garant za odličan i zdrav intimni život...

Nije sve do hemije ili do toga da predigra dugo traje. Stvar je u tome da biste bili dobar ljubavnik povežete sa partnerom na pravi način.

Upoznajte se!

Mnogi ne znaju baš mnogo o vođenju ljubavi, a ako uz to ne znaju kako funkcioniše telo partnera, vrlo lako može doći do blamaže u krevetu. Pored interneta i toliko dostupnih informacija, niko nema pravo na izgovor o nepoznavanju osnova anatomije tela. Dakle, internet, knjige, filmovi, sve to vam može pomoći da proširite svoja znanja. Jednom kada savladate osnove, pređite na praksu da vidite šta vama i vašem partneru odgovara.

Čitaj mi misli?! Nemoguće!

Često očekujemo od partnera da zna da čita misli. Samo zato što vas neko dobro poznaje i želi da vas zadovolji, ne znači da ima čarobni štapić. Mnogi od nas misle da naši ljubavnici i partneri dolaze pripremljeni ili opremljeni nekakvim radarom koji im stavlja do znanja šta želimo i u kakvom smo raspoloženju. A u stvari sve je do vas - ili se izjasnite ili zauvek ostanite nezadovoljeni.

Foto: Shutterstock

Jednosmerna struja

Uglavnom smo skloni da sve prepustimo partneru. On treba da započne igru, da obavi ceo "posao". Pogrešno je da to očekujete. S vremena na vreme zavedite partnera. Preuzmite inicijativu tokom predigre. Pokažite interesovanje. Započnite akciju kad vaš partner to najmanje očekuje, usred ručka, na zabavi...

Paranoja

Komplekse o svom telu i izgledu izbacite iz spavaće sobe. Naša percepcija vlastitog tela ne odgovara onoj koju imaju partneri. Oni nas vide drugačijim očima. Dok vi mislite da ste debeli, neproporcionalni, da imate previše celulita, male grudi (ili alatku), vaš partner to uopšte ne vidi tako. Njemu se dopadate. Zato je tu!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija