• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Životnimagazin

06.08.2021

09:10

SVAKO JUTRO NA PRAZAN STOMAK POPIJTE ČAŠU OVOG NAPITKA! Ubrzava metabolizam, reguliše rad creva, topi kilograme

Shutterstock

Ljubav

SVAKO JUTRO NA PRAZAN STOMAK POPIJTE ČAŠU OVOG NAPITKA! Ubrzava metabolizam, reguliše rad creva, topi kilograme

Podeli vest

Sve veći broj ljudi pati od sindroma lenjih creva ili ima usporen metabolizam. Sve to je posledica savremenog načina života, previše sedenja i loše ishane. U rešavanju ove nelagode može vam pomoći domaći napitak

Pravi se od svega 2 sastojka, a podstiče rad creva, ubrzava metabolizam i doprinosi mršavljenju.

Osnovni sastojak koji je potreban za njegovu pripremu su šljive. Odmah sebi zapišite ovaj recept i počnite sa pripremom!

Foto: Shutterstock

Napitak koji ubrzava metabolizam

Priprema:

Uzmite jednu hermetičku posudu i u nju stavite šljive, pa preko sipajte i vodu, posudu zatvorite, pa ostavite da odstoji oko sedam dana na hladnom, odnosno u frižideru.

Posle tog perioda uzmite gazu i smesu procedite, te nakon toga napitak možete početi da konzumirate.

Svako jutro na prazan stomak, odnosno pre doručka trebate da popijete po čašu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
oleg

pre 2 godine

koliko to sjliva kilo dve i tri litara vode ako dajete recep onda dajte kako treba

Teea

pre 2 godine

Najbolje je korstiti neku staklenu posudu to jest teglu, a sljiva moze se staviti pola tegle, bice dovoljno to je moje misljenje, a ono glavno je voda. Ona mora biti cista i kvalitetna prava izvorska bez neprijatnog mirisa i previse hlora, to jedino moze ko koristi nobelov aparat sa filterima sa ro sistema.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija