• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/M. J.

28.11.2021

10:00 >> 21:48

DA LI VAS VARA? Tajni signali SVAKOG preljubnika!

Shutterstock

Ljubav

DA LI VAS VARA? Tajni signali SVAKOG preljubnika!

Podeli vest

Nijedna prevara se ne može sakriti, samo je bitno na vreme obratiti pažnju na partnerovo neuobičajeno ponašanje i sve će vam biti jasno

Prevara se smatra jednim od čestih razloga za krah ljubavi, a kada do tog trenutka i dođe, većina i ne shvati da je u njihovoj vezi postojala i treća osoba sve do samog kraja. Ma kako se činilo da se neverstva mogu prikriti i da je moguće voditi paralelan život, postoje jasni pokazatelji da to zapravo i nije tako.

Obratite pažnju na partnerovo ponašanje, primetite li nešto neuobičajeno u njegovom odnosu prema vama, to je znak da treba upaliti lampicu za uzbunu. Ne znači da momentalno treba da napadnete partnera svojim sumnjama i da ga saterate uza zid ispitivanjima da li ima drugu, već samo da obratite pažnju na to da li se takvo njegovo ponašanje ponavlja, koliko je učestalo.

Foto: Shutterstock

Poznato je da kada se jednom javi crv sumnje, teško ga je ignorisati, te je možda i najbolje samo pratiti svoj osećaj i na vreme razgovarati s partnerom o promenama koje vidite. Međutim, budite suptilni, možda je ipak sve samo lažna uzbuna. Stručnjaci za partnerske odnose slažu se da su pojedina ponašanja kod muškaraca preljubnika gotovo ista, te da je to zaista znak da je u vašu ljubav "ušetala" treća osoba.

Misteriozni telefonski pozivi i tajni razgovori

Ako primetite da je muškarac tajnovit kad je u pitanju njegov telefon, da se ne odvaja od njega ni u kupatilu, stvar je sumnjiva. Ukoliko ranije nije bio tip koji je bio zavisan od telefona, ovo je svakako dodatni razlog da se u vama probudi sumnja u njegovu vernost

Često je nedostupan

Mnogo je manje prisutan na društvenim mrežama. Telefon mu je često isključen ili vas prebacuje na govornu poštu. Opravdava se da je bio u gužvi, da mu se baterija ispraznila ili je van dometa. To je jasan pokazatelj da nešto skriva, sem ukoliko mu mobilni telefon nije baš u toliko lošem stanju da se često sam gasi. Ako ništa drugo, predložite mu da mu kupite novi telefon za narednu godišnjicu ili neki bitan datum u vašoj vezi. Njegova reakcija će vam mnogo toga otkriti.

Foto: Shutterstock

Nervira ga sve što mu kažete

Očigledno je da vas ne podnosi, sve ga kod vas nervira, kao da je postao alergičan i na vaš glas i njegov ton. Traži izgovor da se naljuti i posvađa da bi mogao demonstrativno da ode. Ako vam ovakve situacije zvuče poznato, svakako je znak da je ljubavi došao kraj.

Nelogičnost u priči

Takođe, primećujete kad vam priča o tome šta je radio protekle nedelje, da postoje neke stvari koje se ne uklapaju, neke nelogičnosti, ili primećujete da se zapetljao u laži ili je zaboravio šta vam je rekao. Potrudite se da mu postavite neka potpitanja o stvarima za koje tvrdi da je radio, ali da ne delujete ispitivački ni kao da ga napadate. Suptilnim pitanjima delovaćete zainteresovano za njegov život i stvari koje ga okupiraju, a pritom izvući iz njegovih reči korisne informacije koje će vam dati odgovore na pitanja koja vas muče.

Foto: Shutterstock

Igrajte na njegovom terenu

Ukoliko govori da ide sam da obavlja neke aktivnosti, predložite mu da ih obavite zajedno, sve pod objašnjenjem kako biste kvalitetno proveli vreme kao par. Ukoliko se bude bunio, razmislite dobro zbog čega je to tako.

Izbegava intimnost sa vama

Ako vas partner vara, već uživa u fizičkoj intimnosti i razgovoru s osobom s kojom se tajno viđa. To znači da će želeti manje intimnih odnosa ili manje intimnosti s vama i to gotovo nikada nije dobar znak.

Foto: Shutterstock

Obratite pažnju na detalje

Ako menja garderobu i govor tela ili ako sam kupuje garderobu umesto da traži vaše mišljenje, to je jedan od najčešćih suptilnih znakova afere koji žene mogu da prepoznaju.

Nove veze takođe podrazumevaju intenzivnu mimikriju, pogotovu ako je čovek zaljubljen u drugu osobu. To znači da će pokupiti novu gestikulaciju i izraze lica, kopirati način govora, pa čak i ukus za muziku i modu, kažu stručnjaci za govor tela.

Tragovi karmina i njenog parfema

Poslednji signal je onaj fizičke prirode kada vaš partner više i ne obraća pažnju na tragove svoje preljube. Ukoliko na svom muškarcu osetite parfem druge žene, tragove šminke na njegovoj odeći, vrag je već odneo šalu. Ovaj poslednji stadijum neverstva najčešće govori o tome da je on toliko opušten u svom neverstvu da mu nije ni važno što ćete ga razotkriti. Obično je to i definitivni kraj svake nade da se stvari u vezi mogu popraviti, jer je on samo fizički pored vas, a mislima daleko uz neku drugu ženu.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija