• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2015

12:53

BOJANA STAMENOV: Vratiću Evroviziju u Beograd!

Showbiz

BOJANA STAMENOV: Vratiću Evroviziju u Beograd!

Podeli vest

Bojana Stamenov, predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, krajem maja u Beču, volela bi da "vrati" ovo takmičenje u Beograd i ističe da je Evrosong najvažnija evropska manifestacija u oblasti muzičkih takmičenja


Jako bih volela da se u najmanju ruku plasiramo među prvih deset - rekla je ona za Tanjug prilikom boravka u Beču, gde, kao i drugi učesnici, snima razglednicu, koja će biti emitovana tokom takmičenja.

Stamenov je rekla da "se vidi da se naša pesma kotira veoma dobro", te da bi volela što bolji plasman, možda i pobedu, na takmičenju, koje se prenosi širom starog kontinenta, ali i u mnogim zemljama sveta.

- Za mene bi to bilo jedna prelepa stvar, a bila bih presrećna i zbog svoje zemlje, pošto smo imali prethodnih godina možda slabije rezultate, izuzev Željka Joksimovića, koji se uvek visoko kotirao. Volela bih da se približimo što više Mariji Šerifović, ako je to moguće. Možda čak i da eto nekako osvojimo to prvo mesto, da vratimo Evroviziju u Beograd - rekla je ona, dodajući da svi izvođači žele pobedu, ali da je poenta Evrovizije da dostojanstveno predstavi svoju zemlju i da se dobro provede.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija