• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

15.10.2015

15:01

BRAVO! Daniel Kajmakoski dobitnik MTV nagrade!

Showbiz

BRAVO! Daniel Kajmakoski dobitnik MTV nagrade!

Podeli vest

Daniel Kajmakoski je najbolji regionalni izvođač po mišljenju publike, pošto je osvojio najveći broj glasova u protekle četiri nedelje. Dobijanjem ovog priznanja Daniel dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - MTV Best Europe Act

Kajmakoskom je ovo prva osvojena MTV Best Adria Act nagrada. Prema rečima makedonskog pevača, ovo je za njega veliko iznenađenje.

- Sama nominacija, u kategoriji sa priznatim muzičkim imenima, za mene je bila ogromna je ogromno iznenađenje, čast i priznanje. Ova nagrada je ujedno i velika motivacija u daljoj karijeri. Hvala svim fanovima koji su odvojili vreme da glasaju i koji su me sve vreme podržavali kao jedan. Hvala MTV-u na ovakvoj prilici i nadam se da je ovo samo početak zajedničke saradnje - izjavio je Daniel.

BOLJI OD VAJ-FAJA! Evo kako Kajmakoskog fanovi bodre u trci za "Best Adria Act"!

Daniel Kajmakoski je osvojio više glasova od drugih izvođača nominovanih za MTV Best Adria Act nagradu – 2Cellos, Marčela, Sassje i Hladnog piva.

Pevač iz Makedonije od danas u podne kreće u novi krug takmičenja u kojem će se boriti za zvanje najboljeg evropskog izvođača. Glasanje za ovu fazu trajaće do 24. oktobra u ponoć na sajtu www.mtvema.com.

KAJMAKOSKI PREDSTAVIO "DECENIJU" (VIDEO)

Šest pobednika iz svih krajeva sveta, odnosno po jedan pobednik iz Evrope, Severne Amerike, Latinske Amerike, Afrike i Indije, Australije i Novog Zelenada i Azije, biće objavljen 25. oktobra na svečanosti dodele 2015 MTV EMA nagrada u Milanu.

Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz Mediolanum Forum dvorane u Milanu u nedelju, 25. oktobra. Crveni tepih počinje u 20 časova, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21 čas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija