• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.12.2015

22:01

DIRLJIVO Ovako je Majkl Daglas čestitao ocu 99. rođendan

Showbiz

DIRLJIVO Ovako je Majkl Daglas čestitao ocu 99. rođendan

Podeli vest

Legendarni holivudski glumac Kirk Daglas proslavio je 99 godina, a njegov sin Majk čestitao mu je rođendan na društvenim mrežama

Tako je Majkl postavio dirljivu fotografiju sa ocem na Fejzbuk na kojoj se vidi kako ga ljubi u čelo, koja je za samo sat vremena dobila preko 100.000 lajkova.

- Srećan 99 rođendan, tata. Volim te, Majkl- napisao je glumac na svom Fejsbuk profilu.

Inače, holivudski glumac i producent, Kirk Daglas proslavio se u filmovima poput "Spartak" i "Staze slave" koje je snimio tokom 60-ih i 70-ih, ali godine mu ne smetaju da i dalje snima filmove.

Tako je poslednji put igrao na filmu 2008., kada je snimio "Empire State Building Murders".

 

Happy 99th Birthday Dad! I love you, Michael Posted by Michael Douglas on Wednesday, December 9, 2015




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Ко би рекао да је "Крик Наглас" - још међу нама.....па ајд кад ти даде Бог 99. терај још једну, па "заокружи"..."Мора бити да је страшна гњаважа у животу - доживети стоту"..?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija