• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.12.2015

16:40

(VIDEO) NAJVEĆI HITOVI 2015! Njih ćemo slušati i u 2016. i to uživo, na Exit Avanturi!

Showbiz

(VIDEO) NAJVEĆI HITOVI 2015! Njih ćemo slušati i u 2016. i to uživo, na Exit Avanturi!

Podeli vest

Proteklu godinu obeležio je veliki povratak kreativnosti u glavne tokove globalne muzičke scene, a posle dužeg vremena pojavila se i potpuno nova generacija zvezda koja suvereno vlada svetskim top listama i predvodi programe najvećih festivala na planeti

Neke od vodećih zvezda ove decenije dolaze prvi put na ove prostore u okviru predstojeće Exit Avanture sa pesmama koje su prema nedavno objavljenim svetskim listama i zvanično proglašene kao jedne od najslušanijih u protekloj 2015. godini.

Wiz Khalifa 

Jedna od vodećih zvezda Exit festivala, Wiz Khalifa sa pesmom "See You Again" zvanično je proglašen vlasnikom najgledanijeg hip-hop spota u istoriji i jednog od tri najgledanija muzička spota svih vremena! Khalifa je po slušanosti za 2015. godinu u prvih pet na servisima Shazam i Spotify, uz ovogodišnjih rekordnih 12 nedelja na prvom mestu američke top liste, potukavši čak i Eminema!

Belgijski hitmejker Lost Frequencies, koji će otvoriti ovogodišnji Sea Dance, ima čak dva singla među 10 najslušanijih ove godine na listi servisa Shazam i Spotify, a njegove pesme "Are You with Me" i "Reality" poharale su svetske top liste.

Lost Frequencies 

Još jedan apsolutni vladar slušanosti, ne samo ove, već i prethodne godine, je i nemački hitmejker Robin Schulz čiji hitovi "Sun Goes Down" i "Prayer in C" nisu silazili na radijskih lista celu godinu, a pesma "Sugar" je i zvanično među deset najslušanijih u protekloj godini, te u najuužem izboru za singl godine na najslušanijim stanicama u Srbiji i regionu!

Društvo na Dance Areni, u subotu 9. jula, praviće mu i Federčiji je hit "Goodbye" ovog leta bio jedan od vodećih na Ibici, a nalazi se na top listama u društvu sa megazvezdama kao što su Ellie Goulding, Ed Sheeran ili Wiz Khalifa.

Robin Schulz 

Još jedan neverovatan uspeh zabeležio je vlasnik MOBO nagrade i zvanično najbolji evropski reper Stormzy, čiji je hit singl "Shut Up" uspeo da pobedi i nepriksnoveni X-Factor na božićnoj top listi u Velikoj Britaniji, ostavivši iza sebe zvezde kao što su Coldplay i One Direction!

EXIT AVANTURA završena uz rekordnih 300.000 posetilaca! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija