• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.01.2016

20:44

ODLAZAK "PAUKA S MARSA" Fanovi se opraštaju od Dejvida Bouvija!

Showbiz

ODLAZAK "PAUKA S MARSA" Fanovi se opraštaju od Dejvida Bouvija!

Podeli vest

Fanovi Dejvida Bouvija opraštali su se tokom dana od slavnog muzičara koji je nakon duge borbe sa rakom preminuo u 69. godini

Oni su ostavljali cveće i poruke ispred murala sa njegovim portretom u Brikstonu, londonskom predgrađu u kome je rođen, kao i ispred zgrade u Njujorku u kojoj je živeo, i u berlinskoj četvrti gde je proveo tri godine.

ŠOK! UMRO DEJVID BOUVI! Slavni roker preminuo tri dana posle objavljivanja albuma "CRNA ZVEZDA"!

Cvećem je bila zasuta i njegova zvezda na Stazi slavnih u Holivudu, a suza je bilo i u holandskom muzeju u kom se trenutno održava izložba posvećena Bouvijevom nasleđu u muzici, modi i dizajnu.

Mnogi su sa suzama u očima pevali njegove poznate hitove - "Fame", "Heores", "Let's Dance"...

Među fanovima je bilo puno mladih, ali i sredovečnih ljudi. Gotovo svi spominju uticaj koji je Bouvi imao na njih tokom njihovog odrastanja, navodeći da im je pomogao da prebrode težak period adolescencije, da se osećaju manje kao autsajderi, manje usamljeno.

SVET U ŠOKU ZBOG SMRTI BOUVIJA! Namačka: Pomogao je da padne Zid! Saučešće stiglo i IZ SVEMIRA!

Kako prenosi AP, 27-godišnja Rouzi Louveri je došla da oda poštu svom idolu ispred Bouvijevog murala u londonskoj četvrti Brikston, sa crveno-plavom munjom Aladina Sejna naslikanom na licu.

Tanjug

Njen 59-godišnji otac Roland Louveri prisetio se pesme "Sorrow" koju je Bouvi pevao 1970-ih, a u kojoj je reč o dečaku duge plave kose i plavih očiju.

- Kada sam imao 15 ili 16 godina imao sam dugu plavu kosu i plave oči, i mislio sam da peva o meni - kazao je on.

KO JE TAJ DEJVID BOUVI?! Mladi na Tviteru nikada nisu čuli za legendarnog muzičara!

Slavni muzičar je u petak napunio 69 godina, a istog dana objavljen je i njegov poslednji album "Blackstar".

Rođen kao Dejvid Džons, Bouvi je bio jedan od najznačajnijih muzičara prošlog veka s izuzetnim osećajem za imidž, menjajući poput kamenelona svoj izgled u skladu sa svakim novim muzičkim trendom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija