• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

25.04.2016

15:47

NEIZVESNIJE NEGO IKAD Evo šta Srbiji prognoziraju kladionice na Evrosongu!

Showbiz

NEIZVESNIJE NEGO IKAD Evo šta Srbiji prognoziraju kladionice na Evrosongu!

Podeli vest

Manje od mesec dana deli nas od ovogodišnjeg takmičenja za pesmu Evrovizije, gde će nas predstavljati Sanja Vučić sa pesmom "Goodbye". Evo kakav plasman joj prognoziraju kladionice

Novina na ovogodišnjem Evrosongu, koji će biti održan u Stokholmu, biće pravila glasanja, koja bi trebalo da donesu i neizvesniju završnicu. Tačnije, ime pobednika neće se znati sve do poslednjih minuta, za razliku od prethodnih godina kada je već nakon prvih bodovanja moglo da se pretpostavi ko će zauzeti vodeće pozicije.

Ovo znači i da će ljubiteljima klađenja biti teže da pogode ko će pobediti, ali pojedine kladionice već su dale svoje prognoze. Najniže kvote i najveće šanse za pobedu prema njima daju se Rusiji, a slede je Francuska, Australija i domaćin Švedska.

U top 10, ako je verovati ovim prognozama, trebalo bi da se plasiraju i Malta, Jermenija, Ukrajina, Letonija, Bugarska, ali i Srbija, koja je na kladionicama trenutno na desetom mestu.

(VIDEO) TO JE UMETNOST, A NE PORNOGRAFIJA? Beloruski predstavnik Evrovizije nastupiće POTPUNO GO!

Što se tiče država u regionu, Hrvatska je na 16. mestu, dok su Albanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Crna Gora pri dnu tabele.

(VIDEO) JK O EVROSONGU: Moje SAUČEŠĆE Srbiji zbog izbora!

Tretnutno najmanje šanse za pobedu ima Švajcarska, tvrde kladionice.

Prvo polufinalno veče održače se 10. maja, a Sanja će nastupiti dva dana kasnije, u drugom polufginalu. Veliko finale zakazano je za 14. maj.

POD ZNAKOM PITANJA! Nije sigurno da li će se Evrovizija uopšte održati!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija