• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infromer.rs

24.05.2016

22:22

(FOTO) NOVA HIMNA SPONZORUŠA! Za Soraju i Tamaru malo je i "brdo love"!

Showbiz

(FOTO) NOVA HIMNA SPONZORUŠA! Za Soraju i Tamaru malo je i "brdo love"!

Podeli vest

Atkraktivna i sve popularnija starleta Soraja Vučelić retko pristaje da bude model u domaćim spotovima. Međutim, izgleda da je brdo love, koje je mlada pevačica Tamara Radmilović iskeširala bilo dovoljno da Vučelićeva promeni mišljenje

Naime, u istoimenoj pesmi, "Brdo love", pevačica i novopečena voditeljka pokazale su raskošne atribute u krpicama, u kojima ih muškarci zamišljaju u najluđim seksi snovima.

(FOTO) NE ZANIMA JE KONKURENCIJA! Soraja: Dok Stanija leži u štali, ja ležim na parama!

Atmosfera na snimanju bila je i više nego vrela od prve sekunde, a prisutnima na setu bili su potrebni šećer i voda kada su dve polugole lepotice počeke da razmenjuju nežnosti i uvijaju se na svežnjevima dolara. Kao da je to bilo malo, Tamara i Soraja su za rashlađivanje koristile i lepezu ukrašenu dolarima u velikim apoenima.

Promo

- Soraja mi je bila prvi izbor za modela i smatram da je žena njenog stava i izgleda idealan izbor. Ona je dokaz kako žena, koja vredi brdo para, treba da izgleda. Ona treba da odiše skupoćom i da svakog muškarca svojom lepotom i zavodljivošću dovoede i do prosjačkog štapa ukoliko je to potrebno - kroz smeh je rekla Radmilovićeva.

(FOTO) POKAJALA SE ZBOG PREVELIKIH SILIKONA! Soraja: Neću ih vaditi, ali najlepše je prirodno!

Promo

- Ovo za nas nije brdo već gomilica! Šalu na stranu, moj savet je da devojka treba da teži tome da zaradi što više upravo zbog toga što smo bolese šopingholičarke kojima nikada nije dosta! Rado sam se odazvala pozivu, numera je hitična i veoma provokativna. Znam da će podići veliku prašinu, a volim da sve što radim bude zapaženo i kvalitetno - nadovezala se Soraja.

Inače, ovo je bilo prvo pojavljivanje starlete posle kritične operacije nosa u Izraelu, posle koje je jedva ostala živa i samo pukom profesionalnošću i brzinom hirurga sve je ispalo kako treba, a ona je prezadovoljna rezultatom.

Tokom snimanja bilo je šale da će ova numera konačno skinuti sa trina dugogodišnju nezvaničnu himnu starleta, "Bundu od nerca", mada se čini da to neće biti teško ukoliko se u obzir uzme tekst.

Spremi sada brdo love, ako hoćeš da se tvojom zovem,

kupuj, kupuj, kupuj stvari nove,

ispuni moje, a ja ću želje tvoje.

Brdo love, brdo love, vrede dušo usne ove

Ma hajde ostvari mi snove, sve što je tvoje neka bude moje!

(FOTO) ISPROZIVALI JE: Soraja, odakle ti pare za bahanalije?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija