• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

10.06.2016

22:42

CECA RAŽNATOVIĆ POTPUNO ISKRENO: Ne tražim Željka u drugim muškarcima!

Showbiz

CECA RAŽNATOVIĆ POTPUNO ISKRENO: Ne tražim Željka u drugim muškarcima!

Podeli vest

Uoči svog 43. rođendana, Ceca Ražnatović otvoreno je pričala o svojim planovima, ljubavi, deci, starenju

- Bila mi je potrebna ogromna, nadljudska psihička snaga da preživim sve što mi se u životu dešavalo, ali nisam imala drugog izbora nego da se borim. Znate, ako se čovek previše okreće i gleda unazad, propustiće priliku da vidi šta stoji ispred njega - kaže Svetlana Ražnatović, koja će 14. juna napuniti 43 godine, a sudeći po tome šta je do sada preturila preko leđa, mogla bi da ih ima duplo više.

(FOTO/VIDEO) NEZGODA NA SNIMANJU! Cecina bluza nije bila dovoljno jaka da obuzda NEMIRNE GRUDI!

- Za svaki rođendan pravila sam veliku žurku. Ipak, u poslednjih nekoliko godina nije mi bilo do toga. A ako slavlja ne bude i ove godine, rođendansku želju ću svakako poželeti. Iako mi se do sada nijedna nije ispunila, neću odustati - kaže Ceca.

O njenom životu se sve zna. Brzo je prešla put od slatke devojčice iz Žitorađe do devedesetih kada je njena karijera nadmašila sva očekivanja. Udajom za Željka Ražnatovića Arkana dobila je mnogo više od novog prezimena koje nosi i danas, 16 godina nakon njegove smrti.

OBUSTAVLJEN RAT RAŽNATOVIĆA? Vojin: Grize me savest, nisu Veljko i Anastasija krivi!

- Kada danas pomislim na Željka, prvo me obuzme osećaj bezbrižnosti. Toliko sam uživala u tome da mogu da budem supruga i majka… Otkad njega nema, taj osećaj se neće ponoviti - ispričala je diva za Blic ženu.

Posle gubitka supruga dvostruko jače se borila za njihovo dvoje dece, kćerku Anastasiju i sina Veljka. Baš kao i Cecin, i životi njene dece su u žiži javnosti. Ceca kaže da se i ona, ali i njena deca sve teže i teže nose s tim.

USKORO DUET SNOVA: Ceca peva, Veljko repuje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija