• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. P.

17.07.2016

19:32

STRIC ANE IVANOVIĆ ZA INFORMER: Švajni poveo kolo, srpska svadba posle Olimpijskih igara!

Showbiz

STRIC ANE IVANOVIĆ ZA INFORMER: Švajni poveo kolo, srpska svadba posle Olimpijskih igara!

Podeli vest

Bata Velimirović je doputovao sa ostalim svatovima u četvrtak iz Venecija u Beograd. Kaže da su se svi sjajno proveli, da nije bilo sarmi i ćevapa, ali da tradicionalno veselje sledi krajem avgusta u Srbiji

Stric Ane Ivanović Bata Velimirović otkrio je za Informer da je srpski zet Bastijan Švajnštajger poveo kolo na glamuroznoj svadbi u Veneciji. On tvrdi da je mladoženja bio veoma veseo, a da je venčanje bilo sklop nemačke i srpske tradicije.

ANINA PRVA PORUKA POSLE SVADBE: Bastijan i ja smo veoma srećni i uzbuđeni!

Informer
LEPO SE PROVEO Bata Velimirović, Anin stric

Teniserkin stric je zajedno sa ostalim svatovima, među kojima je bila i Anina kuma Miroslava Najdanovski, sleteo je u četvrtak uveče na beogradski Aerodrom "Nikola Tesla". Oni su doputovali čarter letom koji su mladenci platili za svoje goste.
Ekipa Informera dočekala ih je nakon sletanja i iz prve ruke smo imali priliku da čujemo utiske:

Naučio je zet nekoliko reči srpskog, dobro mu ide
Bata Velimirović

- Bilo je veselo. Pevale su se i srpske i nemačke pesme. Naravno da smo zaigrali i kolo, mladoženja ga je poveo, a Ana je bila najveselija - otkrio je Velimirović za Informer.

Sin Bube Miranović: Naručivao sam pesme Miroslava Ilića

Informer

Sin Bube Miranović Filip Bosiljčić takođe je bio među zvanicama, a po povratku u Beograd nam je otkrio koje je pesme naručivao na svadbi:
- Svirala se raznolika muzika, a ja sam naručivao pesme Miroslava Ilića. Ana je igrala stalno, nije skidala osmeh sa lica - kratko nam je rekao.

Srpske pesme orile su se luksuznim italijanskim hotelom "Aman Kanal Grande", međutim zvanice nisu uživale u našim tradicionalnim jelima.

ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE! Detalji predbračnog ugovora koji su potpisali Ana i Švajni!

- Nije bilo sarmica i ćevapa, ali je hrana bila odlično. To će se jesti na svadbi u Srbiji, ali neće ona biti sada odmah. Veselićemo se na salašu kada prođe Olimpijada i kada oni završe svoje obaveze u Riju - priznao nam je mladin stric.

On se požalio da nije mogao potpuno da uživa u svadbi zato što u hotelu nije smeo da puši:
- Morao sam stalno da izlazim da bih zapalio cigaretu, jer sam strastveni pušač. Zbog toga sam propustio mnoge važne momente. Nisam ništa slikao, jer sam ugasio telefon da me ljudi ne zovu, ali će nam Ana i Bastijan dati sve fotografije oficijalnog fotografa.

Stalno sam morao da izlazim da bih zapalio cigaretu, jer sam strastveni pušač. Zbog toga sam propustio mnoge važne momente
Bata Velimirović

Bata nam je otkrio i da je Švajnštajger počeo da uči naš jezik.

- Naučio je zet nekoliko reči srpskog, dobro mu ide. Samo polako.

(FOTO/VIDEO) ŠVAJNI ODVEO ANU PRED OLTAR! Pogledajte ceremoniju crkvenog venčanja!

Anini roditelji Dragana i Miroslav i brat Miloš nisu bili u avionu koji je sleteo iz Venecije, ali će i oni uskoro doći u Srbiju.
- Ostaće oni u Veneciji još dva-tri dana, pa će doći u Beograd. Želeli su malo da se odmore.

(FOTO) BOLJA OD NEVESTE?! Nina Badrić objavila fotku s venčanja Ane Ivanović!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija