• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymirror/informer.rs

02.10.2016

11:40

ISPOVEST GLUMAČKE ZVEZDE: Kako se moja supruga borila sa TEŠKOM DEPRESIJOM?

Showbiz

ISPOVEST GLUMAČKE ZVEZDE: Kako se moja supruga borila sa TEŠKOM DEPRESIJOM?

Podeli vest

Pre pet godina holivudskoj glumici Ketrin Ziti Džons dijagnostikovana je manična depresija i preporučena hitna hospitalizacija

Najveću podršku Katrin je dobila od supruga Majkla Daglasa, a ubrzo potom, porodica Daglas objavila je da se glumica dugo borila sa mentalnom bolešću.

Sada, nakon što je psihijatrijsko lečenje dalo rezultate, Daglas je u razgovoru za "Daily Mirror" otkrio kako se njegova supruga borila sa maničnom depresijom.

LEPA BRENA PRIZNALA: Volim da gledam PORNIĆE na kablovskoj - a kad dođu GOSTI...

- Ketrin je bila izuzetna. Pristupila je svom problemu na pravi način, pokazala je ozbiljnost i odgovornost prema sebi, što nije često u ovim situacijama - rekao je Daglas.

- Na kraju, uspeli smo da vidimo veću sliku i da nastavimo dalje. Sada smo bliži nego ikada. Trudimo se da živimo i uživamo u svakom trenutku - rekao je glumac kom je samo godinu dana pre toga dijagnostifikovan kancer grla u poslednjoj fazi.

GLUMAC U OČAJU PRISTAO NA SVE USLOVE Bred i Anđa postigli dogovor o starateljstvu!

- Nakon što pobedi bolest, čovek ima potrebu da promeni pristup životu. Nekada sam sve planirao unapred, sada želim da užvam u savkom danu i u svakom trenutku - zaključio je Daglas.

(FOTO) NA VLAŽNOM I TOPLOM MESTU: Manekenka se tetovirala gde sunce ne sija! Fanovi rekli: UVRNUTO!

Inače, par se venčao 2000. godine, a kako je Daglas svojevremeno ispričao, u suprugu se zaljubio nekoliko godina pre venčanja, kada ju je video u filmu "Zoro".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija