• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

21.10.2016

10:30

ŽIVOTNA DRAMA BREDA PITA! Ovo je kap koja je prelila čašu!

Showbiz

ŽIVOTNA DRAMA BREDA PITA! Ovo je kap koja je prelila čašu!

Podeli vest

Prošlo je već mesec dana otkako je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita, a od tada uopšte ne komuniciraju, piše časopis People. Pregovore za njih vodi tim uspešnih stručnjaka

Kako je rekao izvor blizak paru, situacija je jako tužna. Kao što je već poznato, Anđelina želi potpuno starateljstvo nad decom, a Bred zajedničko. Dok se ne ostvari konačni dogovor, starateljstvo je dobila Endži, a Bred ima samo pravo viđanja.

NEĆE NA DOBRO DA IZAĐE! Bred je ovim potezom razbesneo Anđelinu!

 - To pitanje se još rešava, odnos među njima jako je napet - tvrdi izvor.

Njihov 15-godišnji usvojeni sin Medoks navodno je odbio da vidi oca, piše u najnovijem izdanju časopisa Us Weekly. Džoli je Medoksa usvojila 2002. godine, dve godine pre nego što je upoznala Breda, pa je on s njom mnogo bliži.

 - Ne oseća se kao Bredov sin -  dodao je izvor.

Upravo je sukob između Medoksa i Breda navodno bila kap koja je prelila čašu i nakon koje je Anđelina odlučila da okonča svoj brak s holivudskim glumcem.

Par još ima 12-godišnjeg sina Paksa, Zaharu (11), Šajlo (10) i osmogodišnje blizance Vivijen i Noksa. Pre nego što je Anđelina podnela zahtev za razvod, Bred i Anđelina činili su se kao jedan od najsrećnijih parova u Holivudu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija