• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

30.10.2016

10:49

(VIDEO) POPLAVA ALKOHOLA! Šerifovićeva objavila SNIMAK SA SVADBE brata Jelene Janković!

Showbiz

(VIDEO) POPLAVA ALKOHOLA! Šerifovićeva objavila SNIMAK SA SVADBE brata Jelene Janković!

Podeli vest

Brat Jelene Janković, Marko, oženio se dugogodišnjom devojkom, manekenkom Isidorom Stančić

Kako mediji navode, porodica Janković nije želela ni da se slika ni da daje intervjue, a mladenci nisu hteli da se pojave ispred restorana, dok se kamere ne ugase. 

Čak je i Jelena, za koju bismo rekli da joj je fotoaparat srodan kao i reket, skrivala lice od novinara. 

Ipak, ništa ne može dugo da se skriva, pa je nakon samo nekoliko sati isplivao snimak sa same žurke u restoranu, a objavila ga je ni manje ni više nego Marija Šerifović. 

Marija je bila "zaposleni" gost na svadbi, s obzirom da je u večernjim časovima preuzela mikrofon i zabavljala goste. Nismo sigurni kako će Jelena reagovati na to što je objavila snimak, uzimajući u obzir koliko je njena porodica želela da izbegne medije. 

U svakom slučaju, snimak je tu, pa pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

A video posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Oct 29, 2016 at 3:46pm PDT

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DS

pre 7 godina

U autu se voze otac,majka i sincic kad decko ugleda na livadi neke zivotinje pa upita tatu:"Tata,tata,koja je ono zivotinja"? Otac:"To je,sine,magarac". Sin:"A,ono pored njega"?E,to je magarica,magarceva zena",odgovori otac. "A,sta je ono malo pored njih"upita sin. "E,to je magarence,pule,njihovo dijete" rece otac. Decko:"A,je li tata,gdje je njegova zena"? "Moj sine samo se magarci zene",odgovori otac dok ga supruga samo poprijeko pogleda.

Jaki

pre 7 godina

Bas su super.Normalni ,veseli ljudi bez .kompleksa.Jedna divna,neisfolirana porodica.Svaka cast.Srecno!!

NOVY

pre 7 godina

predivno SVAKA CAST veselje od srca i prelepo!!! neka zli jezici pricaju jer im je krivo sto su zli i glupi

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija