• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

08.11.2016

11:29

(VIDEO) DVA SVETA! Joksimović obradio pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Van Goga, Električnog orgazma...

Showbiz

(VIDEO) DVA SVETA! Joksimović obradio pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Van Goga, Električnog orgazma...

Podeli vest

Željko Joksimović je obradio pesmu pokojnog Tome Zdravkovića "Dva smo sveta različita", koja će se naći na njegovom novom projektu "Dva sveta"

Kosta je oduševljen tatinim koncertom

Željko Joksimović je poveo svog sina Kostu na koncert na Koševu u Sarajevu, što je mališana oduševilo.
- Kada smo stigli, Kosta nije hteo da stavi akreditaciju. Zato sada svaki dan stavlja kod kuće akreditaciju i viče "Kosta na koncertu". Zabrinuo sam se da će se uplašiti kada bude video svu pirotehniku, ali on je sve to izdržao. Bio je na koncertu sat vremena, a onda je otišao na spavanje. Tako je bilo i sa Minom kada je bila mala, nije toliko išla na moje nastupe, a sada ih stalno posećuje.

Pored hita legendarnog Tome, pevač je obradio i numere "Ja sam težak kao konj" grupe "Električni orgazam", "Jesen u mom sokaku" i "Vlajna" Predraga Živkovića Tozovca, "Suada" od "Plavog orkestra" i "Neko te ima noćas" grupe Van Gog...

Joksimović tvrdi da bi se Tomi, da je živ, svidela pesma "Dva smo sveta različita" u novom ruhu. 

- Siguran sam da bi se pokojnom Tomi dopala moja obrada. On nije pevao klasičnu narodnu muziku, već popularnu, pop. On je evergrin. Bio je unikatan, original. Toma je čovek koji se rađa jednom u 500 godina - smatra Željko.

Bez obzira na to što se projekat zove "Dva sveta", Joksimović ističe da nikada nikome tako nešto nije poručio, već da ponekad ima problem sa samim sobom.

- Sam sa sobom sam nekad dva različita sveta, ali se trudim brzo da ih pomirim. Najbitnije je da spoznaš taj drugi svet u sebi i da se ako kreneš stranputicom, što pre vratiš u realni život. Sa sobom uvek treba razgovarati naglas i nikada sebe ne treba tapšati po ramenu. Ne treba sumnjati u sebe i razmišljati negativno o sebi - kaže pevač.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 7 godina

Sta je, nema vise inspiracije, pa obradjujemo tudje pesme?!!A, zena ga toliko forsira u jutarnjem programu Tv Pink,kao i onu njihovu prijateljicu J.Tomasevic, da je to vec postalo degutantno. Izgleda pare presusuju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija