• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

05.03.2017

09:45

I NJIH DRMA KRIZA! Pevačica spustila cenu kuće za sedam MILIONA dolara!

Showbiz

I NJIH DRMA KRIZA! Pevačica spustila cenu kuće za sedam MILIONA dolara!

Podeli vest

Za vilu sa devet spavaćih soba, 12 kupatila i ogromnim bazenom 2015. godine Dženifer Lopez tražila je 17 miliona dolara, sada je cenu spustila na 10

Otkako se uselila u nov dom na Bel Eru vredan 25 miliona dolara, Dženifer Lopez odlučila je da proda neke svoje nekretnine. 

Celu rezidenciju u Kaliforniji u kojoj je živela sa suprugom Markom Entonijem odlučila je da proda za tričavih 10 miliona dolara. 

U vili je imala privatan bioskop, teretanu i studio za snimanje pesama. S takvim popustom lako je našla kupca, pa je pred potpisivanjem kupoprodajnog ugovora.

 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 20, 2017 at 12:21pm PST

 

U bivšem domu je živela sa bivšim suprugom Markom Entonijem, a američki mediji se šale da su joj sada računi preskupi, pa je prinuđena na prodaju. 

- Nema razloga da ne spustim cenu. I za vilu na Bel Eru tražili su mi 40 milona, a kupila sam je na kraju za 28 miliona dolara. Cenkanja su normalna stvar posebno kada se radi o tako vrednim nekretninama - rekla je Dženifer.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija