• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2017

20:15

(VIDEO) IN TOO DEEP! Premijerno prikazan spot pesme za Evroviziju!

Showbiz

(VIDEO) IN TOO DEEP! Premijerno prikazan spot pesme za Evroviziju!

Podeli vest

Pesma "In Too Deep", kojom će nas Tijana Bogićević predstavljati u Kijevu na ovogodišnjoj Evroviziji, predstavljena je premijerno u subotu

Iza pesme stoji iskusan evrovizijski autorski tim, koji čine producenti, kompozitori i osnivači "Symphonix International"-a, Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

- Pesma je svetska, ali ima balkanske elemente. Snimanje je trajalo dva-tri meseca - izjavio je Borislav Milanov, jedan od autora numere.

Povodom premijere i predstavljanja naše zemlje na takmičenju Evrovizije oglasila se i Tijana Bogićević.

- Veoma sam zadovoljna pesmom i nije me strah, niti imam tremu. Odlično ćemo se pripremiti. Scenski nastup je super zamišljen. Bitno mi je da je pesma odlično odrađena i da još bolje zvuči, a ostalo kako bude biće - rekla je pevačica.

Evrovizijska publika takođe sa nestrpljenjem izčekuje našu predstavnicu, a to dokazuje broj pregleda na Jutjubu. Naime, instrumentalni deo pesme objavljen je pre četiri dana, a do danas ga je pogledalo više od 250 hiljada posetilaca ovog sajta.

S druge strane, kladionice srpsku pesmu već sada svrstavaju u sam vrh favorita.

Takmičenje za "Pesmu Evrovizije" biće održano u Kijevu. Polufinala zakazana su za 9. i 11. maj, a veliko finale za 13. maj.

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
astra

pre 7 godina

Dokle vise! Mi na me?unarodni nacionalni muzicki festival ucestvujemo sa pesmom na engleskom jeziku. Zar se sramimo srpskog jezika!? A pesma, nema ni jednog elementa , niti jedne osobenosti srpske kulture. Ni jedan nacionalni instrument. U spotu muzika kompjuterska, ambijent univerzalni, polugola muska tela (gay lobi), jezik engleski. Strasno i ponizavajuce.

venik

pre 7 godina

Komentar je odlican samo jos pewsma je plagijat.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija