• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

02.05.2017

09:26

POSLE SAMO NEKOLIKO MESECI VEZE! Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić staju na ludi kamen!

Showbiz

POSLE SAMO NEKOLIKO MESECI VEZE! Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić staju na ludi kamen!

Podeli vest

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili su da svoju vezu krunišu brakom na leto, pre nego što bude bilo Evropsko prvenstvo u košarci, koje se organizuje u septembru

- Još razmatraju da li da prave veliku ili malu svadbu, ali svakako ne bi voleli da privuku pažnju i biće upriličeno daleko od javnosti, u Srbiji. Moguće je da će Teodosićev kum biti neko od drugara iz detinjstva, iz njegovog rodnog Valjeva - otkriva izvor blizak paru.

Par nikada nije bio srećniji, oni koji ih poznaju kažu da su stvoreni jedno za drugo, a roditelji Miloša Teodosića su, kako saznajemo, upoznali buduću snajku i oduševljeni su.

- Miloševi roditelji su prezadovoljni njegovim izborom. Svi se izuzetno raduju svadbi, odmah se videlo da je snažna ljubav u pitanju - tvrdi izvor blizak paru.

NE MENJAM PARTNERE KAO ČARAPE! Jelisaveti prekipelo pa otkrila istinu o vezi sa Teom!

Iako ta ljubav, zasada, funkcioniše na daljinu, to nije nikakva prepreka jer su jedno drugome potpuno posvećeni od samog početka.

- Jelisaveta non-stop putuje u Moskvu, a on, nažalost, nije skoro bio u Beogradu zbog košarkaških obaveza. Iako je bilo raznih priča i spekulacija, njih dvoje nisu prekidali vezu nijednog trenutka i od početka se izuzetno vole - objašnjava izvor.

Par se ovim povodom neće oglašavati u medijima, i dalje će se truditi da vezu sakriju od javnosti.

- Njih dvoje ne žele da pričaju o svadbi i tako će ostati - kaže izvor.

Inače, Jelisaveta Orašanin i srpski košarkaški reprezentativac su u vezi nešto više od tri meseca, a par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, prilikom jedne Teodosićeve posete Beogradu. Jelisaveta i Miloš su ubrzo nakon upoznavanja uplovili u strasnu romansu.

Inače, Miloš Teodosić je pre Jelisavete bio zaljubljen u Anastasiju Ražnatović, ćerku folk dive Cece Ražnatović, ali ta veza nije mogla da izdrži medijski pritisak, te je trajala svega nekoliko meseci.

Osim Anastasije, Teodosić se kratko zabavljao i sa voditeljkom Sofijom Rajović, a takođe je bio u dugoj vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, koja se nedavno udala za bivšeg vaterpolistu Danila Ikodinovića.

S druge strane, Jelisaveta se dugo zabavljala sa kolegom Vukom Kostićem, a vezu su nekoliko puta raskidali i obnavljali. Osim Vuka, lepa glumica se kratko zabavljala i sa sportskim menadžerom Momirom Gajićem, kao i sa manekenom Dušanom Šušnjarom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoks

pre 6 godina

to je bas lepo,nego da posle par meseci ne bude pukla veza!!!! e to bi bas bilo bezveze!\n

Natasa

pre 6 godina

Ko se na brzinu odluci na brak posle se natenane kaje zbog svoje brzopletosti (i naravno naplaca se alimentacije, jer ce glumica svoju kvazi ljubav dobro da unovci). Sta ce mu glumica koja je poznatija od svojim ljubavnim vezama nego po svojim ulogama.

Nina

pre 6 godina

Neka Teodosic odluci da napravi dobar predbracni ugovor, da posle ceo zivot ne radi za alimentaciju. Opasno je zaljubljena ova glumica u pokusaju, ali iskljucimo i samo u njegov bankovni racun. Moze Milos mnogo bolju devojku da izabere, da je TEO

Kole

pre 6 godina

Imala je Jelisaveta lepše i zgodnije partnere, ali sa više para ni jednog, a od para se živi, a ne od njihove lepote. Tako da je ovo brak iz interesa sa strane glumice u pokusaju.

Grof Vronski

pre 6 godina

Asocira li to na Natašu Bekvalac !? I ona ima slične metode, ali "jače" iskustvo !

Kole

pre 6 godina

Uci glumica u pokusaju od najboljih. I onako je nike ne pamti po ulogama na filmu i u pozoristu vec po ljubavnim vezama. A i prica se da Milos na leto ide u NBA (gde su vece pare nego u Evropi) pa eto prilike da ova glumica u pokusaju unovci svoju ljubav.

Jelena

pre 6 godina

Izvor blizak paru je glumica licno. Ona je ta koja plasira sve informacije vezane za njihovu vezu i novinarima prodaje njihove zajednicke slike sa aerodroma. Zalosno na sta je Milos spao. Moze mnogo bolju devojku da izabere od glumice u pokusaju koja juri samo njegov bankovni racun.

Natasa

pre 6 godina

Odavno se zna da sama Jelisaveta prodaje novinarima svoje slike, prvi iz veze sa Vukom a onda i sa Milosem. I iskljucimo je sa momcimo od kojih ima neku korist. Sa Vukom zbog promocije svoje glume u pokusaju, a sa Milosem zbog para. Treba platiti ona silna putovanja u Mosku i na ostale egzoticne destinacije. Od glumacke plate u Srbiji to ona ne moze sebi da priusti. Teo moze.

Natasa

pre 6 godina

A i Teo polako postaje starletan. Samo STARLETE seta (trecerazredne glumice, manekenke u pokusaju i izoperisane cerke). I on ce biti sa Jelisavetom dok ne pocnete da pisete o nekoj drugoj. Tuzna realnost Srbije!

Ana

pre 6 godina

Crni Milose gde ti je pamet? Nisam zaludjena siparica. Volim kosarku. Ovaj momak ima fenomenalan mozak. I? Nasao je ovo??? Glava transvestita i ceo zivot se slepa na tudjoj popularnosti. Ali posto Vuk nije imao tu lovu, eto nje u Moskvi! Glas iz bureta, pojava iz drumske kafane. Riba 0 Glumica 00 Kazu da je dobar lovac. Eeeee to se vidi!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija