• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tportal.hr/Informer.rs

26.05.2017

16:41

BRED PIT NIJE DUHOVIT?! Glumca odbili za ulogu u hit seriji jer nema smisla za humor!

Showbiz

BRED PIT NIJE DUHOVIT?! Glumca odbili za ulogu u hit seriji jer nema smisla za humor!

Podeli vest

Danas je planetarno popularan, ali nije uvek bilo tako. Na početku karijere audicije su Bredu Pitu zadavale pravu muku, ali glumac nije odustajao i s vremenom je postao jedan od najtraženijih na svetu

Pre nego što je stekao slavu i bogatstvo Bred Pit bio je sasvim običan mladić koji je do svog uspeha došao zahvaljujući upornošću i marljivošću. Nije uvek bilo lako pa su ga na početku karijere mnogi odbijali.

Tako se reditelj Džef Grinberg ovih dana prisetio kako je Bred došao i na audiciju za kultnu seriju 'Kafić uzdravlje', ali svoj angažman u njoj ipak nije osigurao.

 

 

U to vreme Bred nije bio poznat producentima i rediteljima, ali dobio je priliku kao i mnogi da učestvuje na audiciji. 

- Sećam se da je moja jedina beleška tada bila - nije duhovit' - prisetio se Grinberg tadašnjeg Pitovog nastupa na audiciji.

On je inače reditelj koji je osim po seriji 'Kafić uzdravlje' poznat po još nekoliko humorističkih radova kao što su 'Ružna Beti', 'Frejzer' i 'Vings', ali za Breda generalno smatra da nema smisla za humor.

 

 

Iako se Brad tada nije pridružio glumačkoj postavi najpoznatijeg kafića na svetu, nije odustajao od svoje glumačke karijere i cilja da postane svetska zvezda, pa je uskoro dobio priliku da pokaže svoj talent  na nekim drugim projektima.

Poznatiji je postao nakon uloge u filmu 'Telma i Luiz', u kojem je glumio s Đinom Dejvis i Suzan Sarandon. 

 

Potom smo ga gledali u jednoj od najpoznatijih drama današnjice, 'Legendi o jeseni', uz Enthonija Hopkinsa i Ejdana Kvina. Njegova karijera nakon toga naglo raste i uskoro postaje jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

У, Бреда Пита, мала.... - "духовитост"...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija