• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

13.07.2017

20:39

MISLILA SAM DA JE LUKA GEJ! Nataša Bekvalac otkrila kako se upoznala sa sadašnjim dečkom!

Showbiz

MISLILA SAM DA JE LUKA GEJ! Nataša Bekvalac otkrila kako se upoznala sa sadašnjim dečkom!

Podeli vest

Nataša Bekvalac je otkrila da je za svog dečka Luku Lazukića mislila da je gej. Ona je u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričala da je novog izabranika upoznala pre šest godina na Ibici i da joj se mnogo svideo

Međutim, kada ju je sestra Kristina Bekvalac poslala na poslovni sastanak u Beograd sa izvesnim Lukom, Nata je mislila da ide da se vidi sa nekim homoseksualcem:

Varala sam partnere

Nataša Bekvalac je kod Ognjena Amidžića bez dlake na jeziku odgovarala na pitanja o privatnom životu, pa je priznala da je nekim bivšim partnerima bila neverna.
- Varala sam svoje momke - kratko je rekla pevačica, ali nije želela da otkrije koji dečko je u pitanju.

NATA TRAŽI OD DEČKA DA SE BACI NA POSAO: Luka, napravi mi dete!

- Moja Kristina je tražila lokal za reviju, rekla mi je da je vlasnik jednog kafića nadobudan i da traži mnogo para. Pa je poslala mene da pregovaram. Bila sam ubeđena da je taj lik gej. Kada sam otišla tamo, videla sam da je to Luka - ispričala je pevačica.

Prilikom njenog prvog poslovnog sastanka sa njim, Bekvalčeva je još bila u braku sa Ljubom Jovanovićem i kaže da su tada između nje i Lazukića sevnule varnice.

NATA UDOMILA NOVOG DEČKA U STANU IZ KOG SE ISELIO LJUBA: Pevačica započela zajdnički život sa bivšim košarkašem Lazukićem!

U tom trenutku je shvatila da želi da se razvede od bivšeg rukometaša.

- Luka i ja smo sedeli i popričali. Pomislila sam: "Ako može ponovo da mi se desi ta neka hemija sa drugim muškarcem, onda mi definitivno nije dobro tu gde jesam" - otkrila je Nata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija