• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tracara.com

06.08.2017

12:27

(FOTO) DEJVID BEKAM OTKRIVA TAJNU SKLADNOG BRAKA: Ostali smo zajedno zato što se volimo!

Showbiz

(FOTO) DEJVID BEKAM OTKRIVA TAJNU SKLADNOG BRAKA: Ostali smo zajedno zato što se volimo!

Podeli vest

Poznati su po tome što retko pričaju o svom braku u javnosti, pa je tako Dejvidovo gostovanje u emisiji Desert Island Discs na Bibisijevom radiju bilo jedinstvena prilika da saznamo nešto više o privatnom životu skladnog para

Fudbaler se osvrnuo na početak veze sa bivšom Spajsicom i priznao da je njen menadžer tada bio previše zaštitnički nastrojen i nije želeo da javnost sazna za njihovu romansu: “Imali smo običaj da sedimo na nekom parkingu i pričamo. Ljubili smo se i jednostavno smo provodili vreme zajedno”.

Od tada, David kaže da bi u svom životu promenio svega par sitnica, a jedna od njih je i ljubičasta odevna kombinacija koju je nosio na svom venčanju 1991. godine, da bi se uklopio sa svojom suprugom: “Imao sam čak i ljubičasti šešir. O čemu sam razmišljao? Izgledao sam kao likovi iz filma Glupan i tupan”.

Venčanje popularnog para je i dalje jedno od najpoznatijih i najskupljih selebriti venčanja. Imali su kraljevski tretman, što je pogodno, imajući u vidu da se ceremonija održala u zamku Dablin, u Irskoj.

Dejvid i Viktorija su izgledali kao kralj i kraljica, sedeći u crvenim somotskim stolicama koje podsećaju na tronove tokom cele večeri, dok je 250 gostiju zabavljao muzičar Elton Džon, a veče je upotpunjeno spektakularnim vatrometom.

Prisećajući se, fudbaler je rekao da je postojao razlog zašto je venčanje izgledalo tako kako je izgledalo: “Tada je to bilo popularno”, rekao je uz osmeh. “Obnovili smo zavete, ali je taj događaj bio mnogo intimniji, sa svega šest ljudi koji su prisustvovali ceremoniji”.

Uspešnost svog braka, koji traje skoro dve decenije, Dejvid pripisuje jačini porodice: “Viktoria i ja smo takođe imali stroge roditelje koji su nas učili pravim vrednostima. Naravno da pravimo greške i svi znamo koliko brak nekada može da bude težak, ali je suština da kroz to prođete zajedno. Suočili smo se sa teškim vremenima, ali mi znamo sebe bolje nego što nas bilo ko drugi zna. I mi pričamo”.

Za sve one koji misle da je par još uvek zajedno iz bilo kog drugog razloga, osim ljubavi, Dejvid je imao poruku: “Da li smo ostali zajedno ovoliko dugo zato što smo od našeg braka napravili brend? Naravno da ne. Ostali smo zajedno zato što se volimo i zato što imamo četvoro neverovatne dece”.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 4, 2016 at 1:05am PDT

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Feb 14, 2017 at 9:33pm PST

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 3, 2017 at 11:42pm PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija