• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

20.08.2017

14:54

(FOTO) KAD SILIKON DOĐE GLAVE: Ove naše dame su pretrpele PAKAO zbog plastičnih OPERACIJA!

Showbiz

(FOTO) KAD SILIKON DOĐE GLAVE: Ove naše dame su pretrpele PAKAO zbog plastičnih OPERACIJA!

Podeli vest

Na domaćem estradnom nebu tokom prethodnih godina mnoge naše poznate ličnosti javno su pričale o problemima koje su imale zbog intervencija na telu. Neke su pretrpele užasne bolove, druge su morale hitno na operacijski sto zbog deformiteta, a nedavno je poznata srpska starleta Tamara Đurić dovela život u opasnost zbog silikona

Tamara Đurić

 

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on Aug 1, 2017 at 9:01am PDT

 

Poznata starleta poslednjih nedelja preživela je niz zdravstvenih problema usled ugrađivanja implantata u zadnjicu, a prošle godine je morala na remont silikona u grudima. Zbog želje da izgleda što izazovnije bila je čak i klinički mrtva.

Ceca Ražnatović

 

 

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Aug 17, 2017 at 7:16am PDT

 

Folk diva je pre nekoliko godina morala da zameni silikone u grudima zbog velikih zdravstvenih problema. Naime, Ceca je osećala jake bolove u kičmi, pa se odlučila na ovaj korak ne bi li sebi olakšala život.

- To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem - navela je ona svojevremeno i dodala da ju je operisao ugledan brazilski doktor.

Vesna Vukelić Vendi

 

 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic) on Jan 2, 2017 at 10:09am PST

 

Pevačica i rijaliti zvezda je priznala svojevremeno da je ugrađivanje silikona bila njena velika greška, a zbog odlaganja remonta istih dovela je svoj život u opasnost. Kako je priznala pre 10-ak godina, implantate je poželela zbog slikanja za jedan popularan muški magazin.

Dajana Tripunović

 

 

Nekadašnja misica je pre par godina priznala da joj se silikon u grudima oštetio u trudnoći, pa je hitno morala na operaciju. Za dlaku je izbegla ozbiljne komplikacije.  

Jelena Karleuša

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 19, 2017 at 1:59am PDT

 

Članica žirija "Zvezda Granda" otvoreno je pričala o deformitetu silikona u grudima, zbog čega je bila primorana da ponovo poseti hirurga. Odlagala je operaciju što je više mogla, a oporavak je trajao par nedelja, usled čega je morala da odloži sve poslovne obaveze.

Bojana Rajić

Instagram

Kako je shvatila da je preterala sa silikonima u usnama, odlučila se da ih izvadi, a korigovanje je teško pretrpela.

- Mislim da bi manje bolelo da su mi bubreg naživo vadili! Pokajala sam se što sam ih ikada i stavljala. Iako sam radila operaciju pod lokalnom anestezijom, bol je bilo nemoguće izbeć - rekla je za Blic.

Goga Sekulić

 

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Aug 1, 2017 at 2:03am PDT

 

Pevačica je imala nekoliko korekcija od 2003. godine, kada je prvi put ugradila implantate u grudima, a nedavno je priznala da razmišlja da izvadi silikone jer ima zdravstvenih problema. Kako je istakla, kičma ne može da joj izdrži toliki teret.

Marina Visković

 

 

- Napravila sam grešku kad sam stavila silikone u usne, deformisale su se, i sada je vrlo vidljivo da sam ih izvadila. Imala sam dve operacije, prezadovoljna sam. Moram da priznam da je bilo jako bolno, prošle godine sam ih izvadila posle mora - navela je Marina svojevremeno za "Puls".

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija