• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

24.08.2017

10:09

MANEKENKA PRIZNALA: Na svakoj zabavi se ponašam kao idiot jer ne umem da pijem

Showbiz

MANEKENKA PRIZNALA: Na svakoj zabavi se ponašam kao idiot jer ne umem da pijem

Podeli vest

Da ima problema sa alkoholizmom, manekenka Krisi Tajgen uspešno je skrivala od javnosti, a sada je odlučila da javno prizna svoj problem

Krisi je ispričala američkim medijima da je tokom nedavnog odmora na Baliju shvatila da preteruje sa alkoholom i da ne zna da postavi granicu. 

 - Previše sam pila. Kada me šminkaju i sređuju za neki događaj, obično popijem čašu vina, a na samom događaju bih pila još puno, puno alkohola. Posle sam se loše osećala jer sam govorila gluposti i ponašala se kao idiot pred ljudima do kojih mi je stalo. Užasno je kad se tako blamiraš pred svima -  ispričala je manekenka i supruga poznatog glazbenika Džona Ledženda. 

Odlučila je da više neće da pije svesna da je to težak posao jer u Holivudu je nemoguće izbeći alkohol. "Ne znam kako ću izdržati jer ja ne mogu da odem na događaj i pijem samo jedno piće", kaže Krisi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija