• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

29.09.2017

11:00

MILA KUNIS NAPLJUVALA HOLIVUD: To je veoma tužno, svi počinju međusobno da liče jedno na drugo

Showbiz

MILA KUNIS NAPLJUVALA HOLIVUD: To je veoma tužno, svi počinju međusobno da liče jedno na drugo

Podeli vest

Poznata glumica Mila Kunis je rešila da iskaže svoj stav o savršenom izgledu koji se promoviše u Holivudu, ali i širom sveta

Mila Kunis, glumica ukrajinskog porekla, stekla je svoju slavu ulogom u seriji Vesele osamdesete, a sve do danas zadržala je svoj prirodan izgled koji oduševljava mnoge muškarce. 

Supruga zavodnika Eštona Kučera za sebe kaže da nije perfekcionista, te da je još od malena naučena da se savršenstvo ne može postići. Kako u životu, tako i po pitanju fizičkog izgleda. 

U intervjuu za "The Talks", na pitanje novinarke šta misli o ženama njenih godina koje žele da postignu savršen izgled, Mila je imala spreman odgovor. 

"To je veoma tužno, upravo zato što je to naša realnost. Svi počinju međusobno da liče jedno na drugo. Bizarno je kako danas mnoge žene imaju iste crte lica. Jedna odosba oboji svoju kosu u braon, a onda svi urade isto. Mislim da ljudi sve više gube sebe"

Mila je dalje govorila o uzrocima koji su doveli do prihvatanja takvog izgleda kao poželjnog... 

 - Nisam sigurna šta je to izvazvalo. Ali su sigurno naslovnica magazina, na kojima viđamo savršene, prelepe ljude, imale svoj uticaj. Tužna stvar je što je na njima korišćen Fotošop. Ne postoji savršenstvo. Ono što ja doživljavam prelepom, možda vi ne doživljavate. To ne znači da sam ja u pravu, a vi grešite, to je samo različito mišljenje -  zaključila je lepa glumica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Megi

pre 6 godina

Normalna zena, a ne kao nase devojke, sa blajhanom kosom, majmunskim ustima, naduvanim grudima i tetovazom po celom telu... A za promociju takvog uzasa, krivi ste vi novinari.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija