• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

03.10.2017

13:24

DŽULIJA ROBERTS PRIZNALA: Bila sam sebično malo derište

Showbiz

DŽULIJA ROBERTS PRIZNALA: Bila sam sebično malo derište

Podeli vest

Džulija Roberts je priznala da je nekada bila "sebično malo derište"

Glumica je bila zvezda mnogih holivudskih hit ostvarenja, ali je za "Harper's Bazaar UK" otkrila da se nije uvek ponašala primereno. 

 - Sama sebi sam bila prioritet; bila sam sebično malo derište koje je trčkaralo unaokolo i pravilo filmove -  rekla je Roberts za magazin. 

Oskarovka kaže da ju je promenio susret s Danijem Moderom, kog je upoznala tokom snimanja filma "Meksikanac" 2000. 

Par se venčao 2002. i imaju troje dece - blizance Hejzel i Fina (12) i Henrija (10). 

"Kad razmišljam o tome šta moj život čini mojim životom i šta u njemu ima smisla, pomislim na njega", rekla je Roberts. "Sve u meni potiče iz toga". 


Kakva je bila Džulija pre Danijela, dobro je znao i Stiven Spilberg, koji je na pitanje novinara da li bi ponovo sarađivao s njom, nakon filma "Kuka" iz 1991. u kom je Roberts igrala vilu Zvončicu, kratko rekao "Ne".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija