• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

23.02.2018

16:12

(VIDEO) BORA ČORBA POLOMIO REBRA! "Riblja čorba" otkazala  koncert u Kragujevcu!

Showbiz

(VIDEO) BORA ČORBA POLOMIO REBRA! "Riblja čorba" otkazala koncert u Kragujevcu!

Podeli vest

Bora je prilikom pada polomio rebra, zbog čega je prinuđen na odmor i otkazivanje svih koncerata i obaveza

Roker i frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević je u subotu, 24. februara, trebalo da održi koncert u Kragujevcu, ali je zbog ozbiljne povrede koja mu se dogodila bio prinuđen da isti otkaže.

Bora se obratio svojim fanovima video porukom na svom Fejsbuk profilu gde se izvinio i objasnio zbog čega će morati da zakaže koncert za neki drugi datum.

- Dragi prijatelji, navijači "Riblje čorbe" iz Kragujevca, imam jednu dobru, i jednu lošu vest. Loša vest je da moramo da pomerimo koncert zato što sam se ja ponovo povredio i ponovo slomio neka rebra i to mora da se zaleči. Nažalost, ne mogu da dođem sad 24-og. Dobra vest je da ćemo doći u Kragujevac čim se malo oporavim i da ćemo biti bolji nego ikada. Vidimo se na koncertu u Kragujevcu - obratio se Bora fanovima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djoka

pre 6 godina

Нашем чувеном андрићевцу сви као један желимо брз опоравак уз напомену да више пази, а мање пије.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija