• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

22.05.2018

16:47

PRVA FOTKA POSLE VENČANJA! Megan i Hari odložili medeni mesec

Showbiz

PRVA FOTKA POSLE VENČANJA! Megan i Hari odložili medeni mesec

Podeli vest

Protekli vikend bio je u znaku njihovog venčanja. Megan i Hari, sada vojvotkinja i vojvoda od Saseksa odložili su medeni mesec zbog prolsave rođendana princa Čarlsa. A kako im izgledaju prvi bračni dani?

Najpraćeniji svetski par vojvotkinja i vojvoda od Saseksa uslikani su danas kako napuštaju Kensigtonsku palatu i ovo je njihova prva slika nakon venčanja. 

NAJBOLJI MOMENTI SA KRALJEVSKOG VENČANJA princa Harija i Megan Markl!


Najavljeno je da za sada neće nigde putovati, jer im porodične obaveze nalažu da prisustvuju početku proslave jubilarnog 70. rođendana princa Čarlsa. 

Takođe, kako navode ostrvski mediji, par će kasnije odmoriti i to najverovatnije u Bocvani.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija