• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

28.09.2018

11:40

(VIDEO) ZVEZDA JE ROĐENA! Preslušajte prvu pesmu Lejdi Gage i Bredlija Kupera

Showbiz

(VIDEO) ZVEZDA JE ROĐENA! Preslušajte prvu pesmu Lejdi Gage i Bredlija Kupera

Podeli vest

Lejdi Gaga je predstavila novu pesmu pod nazivom "Shallow", u kojoj peva zajedno sa Bredlijem Kuperom

Reč je o pesmi koja je snimlljena za film "Zvezda je rođena" (A star is born), u kome glavne uloge imaju upravo američka pop zvezda Lejdi Gaga i proslavljen glumac Bredli Kuper, piše Ju-Es magazin. 

U video spotu možemo da vidimo do sada neviđene scene iz filma, poput poljupca, koje nisu bile predstavljene u zvaničnom trejleru. 

Koliko je Lejdi Gaga oduševljena talentima poznatog glumca otkrila je u intervjuu za "Lowe" magazin, a posebno je naglasila da Bredli ima izuzetne vokalne sposobnosti. 

"Bredli Kuper je neverovatan režiser, glumac, producent, scenarista, pisac pesama. Mislim, gledala sam ga kako postaje muzičar, volim da pesam sa njim i volim njegov glas. On peva iz svoje duše i zna kako da ispriča priču dok peva… Osetila sam u trenutku, ovaj čovek zna kako da bude rok zvezda" , istakla je pevačica. 

Takođe, važno je napomenuti da su u pisanju muzike i teksta za ovu baladu svoj doprinos dali Mark Ronson, koji je bio zadužen za reči pesme, kao i Endrju Vajat i Entoni Rosomando. 

Zvezda je rođena će biti u bioskopima od 5. oktobra, a do tada uživajte u prvom soundtracku pod nazivom "Shallow".



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija