• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

26.10.2018

10:47

VIL SMIT O PRVOM BRAKU: Znao sam da sam napravio pogrešan izbor

Showbiz

VIL SMIT O PRVOM BRAKU: Znao sam da sam napravio pogrešan izbor

Podeli vest

Holivudski glumac Vil Smit danas je u braku s Džejdom Pinket Smit, ali je pre nje imao jedan brak

Vil se 1992. godine venčao sa glumicom Šer Zampino. Tokom nove epizode emisije „Red Table Talk“ glumica je otkrio kako je neutešno plakao u toaletu restorana kada je shvatio da je oženio pogrešnu ženu. 

 - Bila je to jedna od najbizarnijih emocija ikada. Bili smo zajedno u jednom restoranu u Njujorku i odjednom sam shvatio da sam tu sa ženom sa kojom zapravo ne treba da budem - rekao je Vil. 

 - Otišao sam do toaleta i rasplakao se. Znao sam da je Džejda bila osoba sa kojojm je trebalo da ostarim -  nastavio je priču. 

 - Kada sam prvi put video Džejdu znao sam da bismo mogli da uspemo. Naše energije su bile magične -  dodao je Smit koji sa bivšom suprugom Šer ima sina Treja Smita (25). 

Vil i Džejda upoznali su se dok je glumac još uvek bio u braku sa Šer. Ipak, tvrde da nisu imali aferu dok je Vil bio u braku. 

Smit i Šer rastali su se 1995. godine, a glumac je otkrio kako je sve počelo sa Džejdom. 

 - Pozvao sam je istog momenta kada sam potpisao papire za razvod. Pitao sam je da li se viđa s nekim. Rekla mi je da je slobodna i ja sam joj odgovorio da će se od sada viđati sa mnom -  kazao je on. 

Par se venčao nakon 1997. godine i danas imaju dvoje dece, Džejdena (20) i Vilou (17).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija