• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

28.12.2018

10:25

(FOTO) KAKAV CAR! Tom Henks svim gostima restorana platio ručak

Showbiz

(FOTO) KAKAV CAR! Tom Henks svim gostima restorana platio ručak

Podeli vest

Ne samo da uvek igra dobre momke u filmovima, već je takav momak zaista i sam, o čemu svedoči nedavno iznenađenje, koje su on i njegova žena Rita Vilsonnapravili u restoranu brze hrane u Kaliforniji

Šezdesetdvogodišnji glumac zaustavio se u lancu brze hrane "In-N-Out" kako bi uživao u nekom jelu, te je napravio i nekoliko selfi fotografija sa brojnim obožavaocima. 

Na opšte iznenađenje, on je takođe svima doneo ručak. 

"Kakav momak" 

 

 


Fotografije Henksa i Vilsonove na mestu događaja podelili su na društvenim mežama ljudi koji su bili u restoranu u isto vreme kad i oni, prenosi Independent.

 

 

Ako ste poslednjih godina pratili Henksove avanture s malog ekrana, biće vam jasno da njemu nisu nepoznata druženja sa fanovima i fotografisanje sa njima. 

On je 2016. godine upao nepozvan na venčanje para i posetio umetnika koji je napravio nekoliko slika u njegovu čast. 


Iako nije bio angažovan ni u jednom filmu iz 2018. godine, Henks će zasigurno imati angažmane 2019. godine kada bude u novoj-staroj ulozi Vudija u filmu "Toy Story 4" i u najavljenoj biografiji Freda Rodžersa na čuvenoj američkoj dečjoj televiziji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija