• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2018

09:30

(FOTO) LEPA BRENA priredila spektakl na Jahaorini

Showbiz

(FOTO) LEPA BRENA priredila spektakl na Jahaorini

Podeli vest

Posle spektakularnog koncerta u Skoplju, Lepa Brena nastupom na Jahorini još jednom je pokazala zašto je naša najveća muzička zvezda


Čitav region se naime, sjatio ovog vikenda na poznatu bosansku planinu, ne bi li uživo uživali u hitovima folk dive. Kako se i očekivalo, za ovaj koncert trazila se karta više, a svi hitovi Lepe Brene pevali su se horski. 

Foto: Promo Mariška Nišić

Da ce Brena otopiti sneg i led na Jahorini bilo je jasno onog trenutka kada je najavila svoj koncert, a pogotovu dan ranije, buduci da su konferenciji za novinare, organizovanoj tim povodom, prisustvovali svi vodeci mediji. 

I kao to obično biva kada je reč o Breni vec sa prvim taktovima njenih pesama na Jahorini je počela prava muzička lavina, koja je trajala daleko iza ponoći.

Foto: Promo Mariška Nišić

I dok organizatori koncerta imaju samo reč hvale za Lepu Brenu, ona sama nIje krila zadovoljstvo zbog još jednog spektakla, obecavajući nam da ce se pozitivna energija preneti i na  1. januar i Tivat za kada je zakazana repriza. Ove godine.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nauci geografiju majmune srbij

pre 5 godina

Drzava se ne zove Bosna da bi planina bila bosanska. Planina se nalazi u RS i Jahorina je srpska olimpijska ljepotica a drugo ako vec hoces do govoris kao da je SFRJ jer vi srbijanci ste poremeceni jugosloveni niste Srbi onda govori BH tj BH planina jer drzava je BH a ne Bosna. Isto kad bi mjesao Vojvodinu i Sumadiju pa vi srbijanci ste teski kreteni nepismeni.

Zorka

pre 5 godina

Imaces Fahreta dada da platis struju da ne kradeze i porez ako smeju da vas oporezuju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija