• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

20.02.2019

12:52

(FOTO) HTEO JE DA JE OŽENI! Karla Lagerfelda najverovatnije će naslediti mačka

Showbiz

(FOTO) HTEO JE DA JE OŽENI! Karla Lagerfelda najverovatnije će naslediti mačka

Podeli vest

Nemački kreator i kreativni direktor modne kuće Šanel (Chanel) Karl Lagerfeld koji je preminuo juče u 86. godini života, ostavio je iza sebe bogatstvo vredno 200 miliona dolara. Kako nije imao porodicu ni bliske rođake kojima bi ostavio svoje nasledstvo, mediji spekulišu da će slavnog dizajnera najverovatnije naslediti njegova mačka

Sam Lagerfeld u svojim izjavama tokom proteklih par godina pominjao je da najviše na svetu voli mačku Čupet. Dizajner je jednom prilikom izjavio da bi čak oženio svoju ljubimicu ukoliko bi to bilo moguće. 

 - Još uvek nije moguć brak između životinja i ljudi. Nisam verovao da ću se ovoliko zaljubiti u svoju mačku -  izjavio je Lagerfeld 2013. godine za CNN. 

Ipak, kada su ga iz Numero magazina prošle godine upitali da li će svojoj mački ostaviti bogatstvo, on je rekao: "Između ostalog, da. Ne brinite, ima dovoljno za sve." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TFW the long weekend is over. ? #comeback #longing

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Feb 21, 2017 at 9:08am PST



Naravno, postavlja se pitanje da li je tako nešto uopšte moguće. Prema francuskom listu "Le Figaro" u nemačkom zakonodavstvu to bi bilo izvodljivo preko različitih udruženja i fondacija. 

Drugo, mnogi se pitaju ko će naslediti samu mačku. Mada, to i nije toliki problem jer ona ima svog telohranitelja, ličnog čuvara i dve služavke.

 - Nikad nije sama kad me nema. Čak i kad spava, neko je uvek u blizini. Ona je kao šik dama sa ličnom sluškinjom -  govorio je Lagerfeld o svojoj mezimici. Mačka Čupet čak ima i svoj Instagram profil, a trenutno je prati više od 180 hiljada ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Someone please tell my secret admirer that V-Day is still 2 weeks away. ? @lachaume.fleurs

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Jan 31, 2018 at 3:12pm PST

Francuski model Baptist Điabikoni bio je prvobitni vlasnik mačke. Lagerfeld je preuzeo Čupet na dvonedeljno čuvanje 2011. godine, nakon čega nije želeo da je vrati. Pored mačke, kao potencijalni naslednici Karlove imovine u medijima se pominju Bred Kroening, Karlov omiljeni model, i Bredov sin Hadson, inače Lagerfeldovo kumče. Podsećamo, Karl Lagerfeld umro je juče u 86. godini, nakon višenedeljnog lošeg zdravstvenog stanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
paris

pre 5 godina

Sve je vec dogovoreno, Supet ostaje da zivi sa svojim kumcetom. Supet nije samo bogata nasldnica Karla,ona je i sama zaradjivala od reklama, jer Karlo nije dozvoljavao da ona radi fotografije besplatno;

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija