• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

01.03.2019

20:27

NEDA OPET HTELA DA SE UBIJE! Nagutala se tableta, lekari se bore za njen život! PALA U DEPRESIJU POSLE SMRTI MUŽA

Showbiz

NEDA OPET HTELA DA SE UBIJE! Nagutala se tableta, lekari se bore za njen život! PALA U DEPRESIJU POSLE SMRTI MUŽA

Podeli vest

Neda Arnerić je u sredu uveče popila veću količinu tableta i alkohola i završila u šok-sobi na VMA * Pre tri godine, 8. maja 2016, pala sa terase svog stana na Vračaru. Mediji tada pisali da je reč o pokušaju samoubistva, a glumica tvrdila da je samo htela da prostre veš

Neda Arnerić (65)  je sredu uveče pokušala da se ubije popivši veću količinu tableta i alkohola, a lekari se i dalje bore za njen život! Čuvena glumica trenutno se nalazi u šok-sobi toksikologije Vojnomedicinske akademije u Beogradu i priključena je na aparate za održavanje života.

Brat zvao policiju

Najlepša žena bivše Jugoslavije pronađena je u sredu uveče u nesvesnom stanju u svom stanu u Dubljanskoj ulici na Vračaru, a oko nje su bili rasuti lekovi. Nedin brat je tri dana uporno pokušavao da je dobije telefonom, a kad nije uspeo, pozvao je policiju i vatrogasce, koji su joj obili stan. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je Arnerićevu odmah prevezla u Urgentni centar, odakle je juče ujutru prebačena na VMA.

- Neda je pronađena na krevetu, okružena većom količinom lekova koje je uzimala u kombinaciji sa alkoholom. Ona trenutno leži na Klinici za urgentnu i kliničku toksikologiju VMA, nalazi se na aparatima, a njeno stanje je i dalje veoma teško i neizvesno - otkriva za Informer izvor blizak glumici.

Nedu je posebno dotuklo kada je njen muž, ugledni beogradski hirurg, pre dva i po meseca izgubio bitku za život.
- Neda se godinama borila s depresijom, a sve je počelo kada se njen Milorad ozbiljno razboleo i ostao nepokretan. On je umro sredinom decembra, ali je Neda to krila od javnosti sve do kraja januara, kada mu je dala čitulju u jednim dnevnim novinama. Njih dvoje su bili u braku 35 godina, bio joj je najbolji prijatelj. Nikako ne može da preboli to što ga nema - zaključuje naš izvor.

NEDA ARNERIĆ VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Lekari VMA, spasli poznatu glumicu, otrovala se lekovima i alkoholom?!

Nedin pas lajao satima u stanu


U trenutku kad je Neda pokušala sebi da oduzme život s njom u stanu je bio samo njen pas. On je satima lajao, toliko glasno i dugo da je uznemirio komšije, koje su se pitale šta se dešava. Kad su policajci provalili u njen stan, zatekli su životinju kako unezvereno trči po njemu.

Ovo nije prvi put da zvezda filmova "Ko to tamo peva", "Varljivo leto" i "Višnja sa Tašmajdana" pokuša sebi da oduzme život. I pre tri godine, tačnije 8. maja 2016, Neda je pala sa terase svog stana na trećem spratu, a mediji su pisali da je pokušala da se ubije. Arnerićeva se tada pravdala da je samo htela da prostre veš, ali se okliznula i pala sa visine od 10 metara. Tada je zadobila prelom vratnog, grudnog i lumbalnog pršljena, ali je posle operacije uspela da opet stane na noge.
- Nikad nisam pomišljala o samoubistvu, reč je bila o nezgodi. Da li vam delujem kao suicidna osoba? Svašta se piše i priča, ali nije sve istina - rekla je glumica o ovom incidentu.

NEDA ARNERIĆ OSTAJE NA LEČENJU! Lekare najviše brine JEDNA STVAR! EVO ŠTA!

Patila za mužem

Ipak, nikad nije porekla da je upala u tešku depresiju kada je njen suprug preminuo.
- Nemam mnogo teških, ružnih i loših iskustava u životu. Sklona sam depresiji, ali i ona prođe. Zatvorim se u kuću, ni sa kim ne komuniciram. Ranije sam se "čupala" uz pomoć supruga. On je meni bio sve: sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj - izjavila je Arnerićeva.

Staro i mlado uzdisalo za golišavom Nedom

Foto: Informer DN

Lepotica nad lepoticama o kojoj je bezobrazno maštalo i staro i mlado od Vardara pa do Triglava razgolitila se još u 21. godini u filmu "Shaft in Africa", u kojem glavnu ulogu igra Ričard Raundtri. Glumica je igrala Džazar, zavodljivu devojku veoma slobodnih shvatanja, koja se nabacuje detektivu.


I u filmu "Haloa - praznik kurvi" Neda je imala jednu od najeksplicitnijih scena seksa u istoriji jugoslovenske kinematografije, a glumica je za ulogu Majre nagrađena i "Zlatnom arenom" u Puli.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Magazin

Džet set

Srbija