• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Njujork magazin/informer.rs

05.04.2019

15:26

(FOTO) SEKSI OBLINE U PROZIRNOM VEŠU! Pevačica nabacila 15 kilograma viška, pa pokazala čime raspolaže!

Showbiz

(FOTO) SEKSI OBLINE U PROZIRNOM VEŠU! Pevačica nabacila 15 kilograma viška, pa pokazala čime raspolaže!

Podeli vest

Rijana je u poslednjih godinu dana “nabacila” više od 15 kilograma, ali to je ne sprečava da i dalje objavljuje provokativne fotografije s minimalno odeće na sebi. Naprotiv, otkako se popunila, Rijana posebno zrači samopouzdanjem i seksepilom

Svoje bujne atribute Rijana je ponosno pokazala u reklami za vlastitu liniju donjeg veša "Fenty Beauty". Svesna da je samoj sebi najbolji model, provokativnim editorijalom predstavila je svoj prozirni komplet u žutoj boji, koji je u prodaji od 1. aprila.

MADONA nastupa na Evroviziji za MILION DOLARA!

"Prava uskrsna zečica" 


Tamnoputa pevačica pozira u čipkastom prozirnom topu i boksericama koje dolaze u kompletu, a u prvom planu su, naravno, grudi i zadnjica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 29. Мар 2019. у 9:17 PDT

- Mrzeo sam žutu boju, ali ti si u ovom kompletiću baš neodoljiva. Prava uskrsnja zečica, dobro ti stoji više kilograma - jedan je od brojnih komentara obožavalaca. 

(VIDEO) KAKO VAM SE ČINI? Stiže nastavak filma o Džokeru

Rijana je i ovu kolekciju prilagodila ženama različitih konfekcijskih brojeva, a progovorila je i o svom upečatljivom modnom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 29. Мар 2019. у 9:17 PDT

- Oblačim se prema tome kako se moje telo tog dana oseća. Ako se osećam mršavo, naglasiću telo, a ako ne, obući ću nešto preveliko. Volim da se igram sa siluetama, ali mislim da je najbitnije da se osećate dobro u onome što nosite - rekla je za "Njujork magazin".

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija