• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

16.04.2019

22:48

DEVOJKE SU POSTAJALE MIHAJLOVE PROSTITUTKE TEK KAD ONA ODOBRI! Evo šta su sve morale da urade kako bi dobile preporuku za posao

Showbiz

DEVOJKE SU POSTAJALE MIHAJLOVE PROSTITUTKE TEK KAD ONA ODOBRI! Evo šta su sve morale da urade kako bi dobile preporuku za posao

Podeli vest

Mihajlo Maksimović napravio je ozbiljnu priču baveći se prostitucijom, a kako se navodi, nije svaka devojka mogla da dođe do njega, već, samo one najbolje.

Makro iz Šapca mislio je o svojoj bezbednosti, ukoliko neka devojaka bude sprovedena nadležnim organima. Naime, priča je bila organizovana od strane žene koja je imala dodira sa "zaposlenim devojkama", a one su morale dobro da se potrude kako bi i osvojile Maksimovićevu saradnicu.

Izvor upoznat s istragom protiv makroa Mihajla, devojke koje su želele da se bave prostitucijom i rade za njega retko kad su imale kontakt s njim. Zapravo, do njega su dolazile samo najbolje, navodno, na osnovu preporuke žene koja je s njim sarađivala.

- Ta žena je dugo u poslu sa prostitutkama. Ona ih je birala, zapošljavala. Devojke nisu mogle da odu kod Mihaila i da mu traže da ih zaposli, već je sve išlo preko njegove saradnice - kaže izvor za Blic.

Podsetimo, dve devojke koje su radile za uhapšenog makroa Mihaila Maksimovića odlučile su da sarađuju sa policijom i dobile su status posebno osetljivih svedoka.

One su prekršajno kažnjene nakon što su uhapšene zbog pružanja seksualnih usluga turskim državljanima u jednom beogradskom hotelu. Nakon toga, njih dve su odlučile da svedoče protiv Maksimovića i njegovog brata, koji su ih podvodili.

One su, kako saznajemo u istrazi, ispričale da su ih njih dvojica "psihički maltretirali i terali da troše velike sume novca kako bi ugrađivale silikone, išle na treninge i ginekološke preglede o svom trošku". Posle ovih svedočenja, devojke za koje se sumnja da su bile žrtve trgovine ljudima, tačnije da su seksualno eksploatisane, dobile su status posebno osetljivih svedoka.

KREATORKA NABACIVALA PROSTITUTKE POLITIČARIMA! Isplivali novi detalji, Mihailo nije jedini makro, evo ko mu pomagao!

Prema nezvaničnim informacijama, njih dve ne pripadaju grupi starleta, pevačica rijaliti-zvezda i ostalih devojaka nedefinisanog zanimanja koje je Maksimović podvodio i to po ceni od 150 do 500 evra po satu. Devojkama je pripadala polovina dogovorene sume, dok je ostatak prisvaja Maksimović.

Foto: Informer DN

Maksimović, koji važi za jednog od makroa u lancu glavnog, i ranije je osuđivan za podvođenje devojaka. Posle hapšenja 2014. kada je u njegovom automobilu nađen spisak devojaka koje su radile za njega, kao i lista klijenata, sklopio je nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je tada osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine. Platio je i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

Sada se, međutim, i on i njegov brat, koji je uhapšen s njim, nalaze u mnogo većem problemu, jer su devojke odlučile da progovore o svemu, te im se na teret stavlja trgovina ljudima.

Maksimović je inače radio tako što je imao kataloge sa po četiri fotografije devojaka koje nudi.

Na dve fotografije devojke su bile gole, na jednoj su se videli njihovi intimni delovi tela, a na jednoj kako izgledaju doterane i obučene.

Mušterije, među kojima ima i poznatih ličnosti sa kojima se uglavnom sastajao u automobilima, posle pregleda kataloga birale su devojku i tada su se dogovarale o sastanku u nekom od iznajmljenih stanova ili hotela. Posle odrađenog posla, devojke su odmah dobijale zaradu.

Prilikom hapšenja najvećeg makroa u regionu Mihaila Maksimovića, lisice na ruke stavljene su i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću.

- U poslednje vreme Dušan je preuzeo poslove i ne pridružujem se krivičnom gonjenju protiv njega, je je on bio fin i mogli smo sve da se dogovorimo - priznala je jedna od devojaka.

EKSKLUZIVNO! U JEKU AFERE "ELITNA PROSTITUCIJA" OGLASIO SE I FOLKER: Ne pravite se blesavi, legalizujte prostituciju! Božana je prva liga, briga me čime se bavi!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 5 godina

Čuš Mihajlo ih natero na silikone! Jedino što je Mihajlo mogao da uradi po pitanju silikona je da ih ubedi da ne stave prevelike!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija