• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

22.04.2019

09:31

KOPČANJE NA LEĐIMA! Pevačica mesecima na psihijatriji PROTIV SVOJE VOLJE!

Showbiz

KOPČANJE NA LEĐIMA! Pevačica mesecima na psihijatriji PROTIV SVOJE VOLJE!

Podeli vest

Nakon vesti da se povukla iz javnosti jer želi da podrži svog bolesnog oca, o pevačici Britni Spirs su isplivale informacije koje su šokirale javnost. Naime, kako pišu strani mediji, pevačica se nalazi na lečenju u mentalnoj ustanovi, gde je smeštena protiv svoje volje. Međutim, pevačica se na lečenju nalazi od januara, a ne od ove nedelje, kako je prvobitno rečeno

Roditelji pevačice nisu se javno oglašavali već mesecima, kao ni dečko Sem Asgari niti bivši muž Kevin Federlajn. Na društvenim mrežama Britni je imala svega dve postavljene fotografije od januara meseca, što je izazazvalo sumnju fanova.

 

(FOTO) DUŠKU OVA ŽENA DAJE SNAGE DA PREBOLI PORNO SKANDAL SUPRUGE! Otpratio JK na Instagramu, pa objavio fotografiju iz Kine!

Ona je, naime, tada rekla da mora da se posveti ocu nakon njegove operacije i da se zbog toga povlači iz medija.

Međutim, u javnosti se nedavno pojavila glasovna poruka bivšeg člana pravnog tima Britni Spirs, koji je rekao da je pevačica u psihijatrijskoj ustanovi od januara, kao i da se ne zna kada će biti puštena. On je dodao i da se pevačica opirala odlasku na lečenje i da je tamo protiv svoje volje. Kaže da pevačica nije htela da uzima lekove, što je njena standardna terapija još od 2007. godine kada je, usled nervnog sloma, obrijala glavu u jednom frizerskom salonu u koji je upala na prepad.

(FOTO) PIČVAJZ U ZVEZDAMA GRANDA! Diskvalifikovani takmičar OBJAVIO PREPISKU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ!

Iz tih razloga, članovi njene porodice doneli su odluku da pevačicu ostave na lečenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija