• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

24.04.2019

11:18

RADOŠ BAJIĆ POTRESEN SMRĆU IGORA PERVIĆA: Imao je sve što što kamera voli! Do mene je stigla vest da se IŠČUPAO IZ KANDŽI DROGE... ŠOKIRAN SAM!

Showbiz

RADOŠ BAJIĆ POTRESEN SMRĆU IGORA PERVIĆA: Imao je sve što što kamera voli! Do mene je stigla vest da se IŠČUPAO IZ KANDŽI DROGE... ŠOKIRAN SAM!

Podeli vest

Smrt glumca Igora Pervića koji je posle duge bolesti preminuo u 52. godini, potresla je njegove kolege, među njima i Radoša Bajića, koji ga je lično poznavao i koji je radio sa njim

Radoš je istakao da je Igor nekada polagao velike nade u srpsku glumačku scenu, ali da je, nažalost, krenuo drugim putem, kao i da je trebalo da mu bude poverena uloga za projekat čije snimanje počinje u junu ove godine.

- Pokojnog Igora Pervića sam kao mlađeg kolegu na početku njegove karijere uočio kao naočitog momka. Visok, stasit, markantan, oštrih crta lica, sa posebnim šarmom i harizmom koju traži film - sa svim što kamera voli, sa sjajnim predispozicijama da postane uspešni filmski glumac - istakao je Radoš.

(FOTO) BIVŠA ŽENA IGORA PERVIĆA OTVORILA DUŠU: Zadnji put smo se čuli za Božić, krio od mene da je bolestan!

- Nažalost, umesto uloga po kojima se očekivalo da se nametne javnosti, u prvi plan su stizale užasne informacije o njegovoj borbi sa najvećim porokom današnjice. Ne sećam se kada, do mene je stigla vest da je pobedio i sebe i zlo koje ga je obuzelo, da se iščupao iz kandži droge - dodao je jedan od najuspešnijih srpskih glumaca i scenarista.

- Bio sam veoma srećan kada sam ga prošle jeseni video na kastingu naše serije "Šifra Despot". Bio je nasmejan, srdačan, blag i veoma dobro je odigrao svoju ulogu. Iskreno sam bio srećan zbog njega. Mladi reditelj Đorđe Stanimirović je planirao da mu poveri veliku ulogu u seriji koju počinje u junu da snima za našu produkciju Contrast. Šokiran vešću o njegovoj smrti, veoma ga žalim. Neka počiva u miru - rekao je Bajić.

IGOR PERVIĆ ĆE BITI KREMIRAN! Mediji spekulišu o uzroku smrti, a najčešće se spominje OPERACIJA KOJU JE NEDAVNO IMAO!

Igor Pervić preminuo je 23. aprila 2019. godine u stanu svoje majke u Beogradu, nakon duge i teške bolesti. 

Nekada je bio zavisnik od heroina, a imao je ludu sreću što je tada ostao živ. Priznao je da je s lepkom počeo sa 13 godina, potom je prešao na LSD, a već u 17. godini je probao heroin, i to je bio početak njegove agonije. Nakon što se izlečio od droge, nastavio je da se bavi glumom i pojavio se u serijama: "Moj rođak sa sela", "Seljaci", "Cvat lipe na Balkanu", TV filmu "Doba Dunđerskih", "Zvezdara", "Santa Maria della Salute" i drugim.

Glumac će biti kremiran u ponedeljak, 29. aprila, u 13 časova na Novom groblju u Beogradu. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija