• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

29.04.2019

12:37

JEDAN SE OTEGAO, DRUGI SE PROTEGAO! Tek što je objavila da se razvodi, pevačica ljubi drugog!

Showbiz

JEDAN SE OTEGAO, DRUGI SE PROTEGAO! Tek što je objavila da se razvodi, pevačica ljubi drugog!

Podeli vest

Pevačica Adel (30) nedavno je objavila da se razvodi od svog supruga Sajmona Konekija (45), a Dejli mejl tvrdi da je ona već duže vreme "raspuštenica"...

Dejli mejl naime tvrdi da ona već nekoliko godina ne živi sa svojim suprugom, te da je nedavno u Njujorku viđena sa drugim muškarcem. 

- Sada sam već iskusno razvedena žena u potrazi za novim normalitetom - rekala je navodno pevačica prijateljima. 

Javno pevačica ne govori mnogo o razvodu, a navodno njeni prijatelji odavno znaju da je njen brak godinama bio mrtav. 

(VIDEO) ANASTASIJA OD MAJKE NASLEDILA TALENAT ZA MUZIKU, ALI I AVERZIJU PREMA KUHINJI! Očajna sam domaćica, dečku naručujem hranu!



Izvor blizak portalu navodi da je Adel već izlazila sa muškarcima u Los Anđelesu. Ne traži ništa ozbiljno, tvrdi izvor, već je koncentrisana na podizanje šestogodišnjeg sina Angela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on May 19, 2018 at 11:30am PDT



Iako se nisu odmah razveli, prvenstveno zbog deteta, Sajmon i Adel zapravo već godinama vode sasvim odvojene živote. Zajedno su bili osam godina, a onda i tri u braku. 

 

(FOTO) ŽIVELE BUCKE! Ona je prvi Viktorijin anđeo SA OBLINAMA!



Navodno se brak rasprao malo posle venčanja, 2016. godine, koje je održano u tajnosti i za koju se tek saznalo 2017. godine na dodeli Gremija. U govoru zahvalnosti tokom ceremonije, Adel je pomenula brak i muža.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija