• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

30.04.2019

09:57

KEJT MOS: Nikad u životu nisam uzela heroin

Showbiz

KEJT MOS: Nikad u životu nisam uzela heroin

Podeli vest

Britanski supermodel i jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena navodno je dramatično promenila svoj stil života pre 18 meseci, pa je od tada trezna, a glasine o njenoj teškoj zavisnosti je veoma nerviraju i to više nego ikad

Kejt Mos (45) je na pravom putu oporavka ali zle jezike konstantno čuje, požalila se u intervjuu za The Sun.

 - Nikad u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom 'Kejt je narkomanka' i događale su mi se užasne stvari. Došlo mi je da kažem sama sebi: 'Možda bi bilo bolje da si stvarno na heroinu' -  rekla je ona.

Mos se proslavila devedesetih godina, a 2005. godine je kompanije H&M raskinula s njom ugovor zbog optužbe za posedovanje narkotika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full of the joys of spring! @bruce_weber: Kate Moss and Tyson Ballou, Seville, Spain 2000

A post shared by Kate Moss Latest ⚡️ (@katemosslatest) on Apr 23, 2019 at 4:26am PDT

U to vreme je bila u vezi sa britanskim rokerom Pitom Doertijem (40). Iako tvrdi da nikad nije imala problema s teškim drogama. Mos je svojevremeno bila na rehabilitaciji zbog alkohola.

 - Mislila sam da me alkohol izvlači, bila sam u lošem periodu. Ceo moj način života me je činio nesrećnim, a piće mi u tome nije pomagalo. Potražila sam pomoć kada sam shvatila da nemam više kontrolu nad svojim životom -  istakla je ona u intervjuu.

(FOTO) ONA JE NAJPLAĆENIJA MANEKENKA, a s trona je skinula 18 godina mlađu koleginicu!

Njeni prijatelji tvrde da je Kejt trenutno nova žena i mnogo bolja verzija sebe, kao i da je odlučila da se fokusira na svoje zdravlje mnogo više, pogotovo nakon preranih smrti najbližih prijatelja.

 - Fokusirana je, profesionalna i isijava zdravljem. svi su zadivljeni kako joj dobro ide bez alkohola s obzirom na to kakva je ranije bila -  ispričao je za The Sun izvor blizak manekenki.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija