• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2019

10:37

(FOTO) U DRUŠTVU BITLSA I ABE! Dragana Mirković na Guglu uvrštena među najuspešnije evropske umetnike

Showbiz

(FOTO) U DRUŠTVU BITLSA I ABE! Dragana Mirković na Guglu uvrštena među najuspešnije evropske umetnike

Podeli vest

Tokom svoje dugogodišnje karijere Dragana Mirković dobila je nebrojeno nagrada i priznanja a rezultat svega toga odrazio se i na svetskom planu pa je tako nedavno na internetu proglašena za najuspešnijeg srpskog muzičkog umetnika svih vremena

Ovaj podatak sada se može naći i na najvećem internet pretraživaču "gugl" gde ukoliko ukucate pojam "najuspešniji muzički umetnici iz evropskih zemalja" dobijete mapu na kojoj su u polju Srbije nalazi upravo njena fotografija.

Foto: printscreen

Dragana se tako može podičiti da su je uvrstili u izbor sa takvim imenima kao što su Bitlsi ispred Velike Britanije, Aba ispred Švedske ili Dino Merlin kao predstavnik Bosne. 
 

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cica

pre 4 godine

Dragana je nesumnjivo jedna od uspešnijih osoba, pristojno peva, lepo i negovano izgleda, dobro se udala i čuva svoj trezor, kulturno se femka... Al da je ona najuspešniji muzički umetnik iz Srbije je jednostavno netačno bez obzira na muzičke pravce i ukuse. Može jedino da plati prostor u novinama da se to objavi .Šta je kriterijum? Broj albuma, hitova, pregleda, koncerata, posetilaca na koncertima , zarade, sve zajedno, u cemu je bolja za Evropu.!? Karijere grupe Sedmirice mladih, Zdravka Čoliča, Gorana Bregovića , Lepe Brene i Šabana Šaulića , mogu se u svakom segmentu oceniti kao sadržajnije i kvalitetnije. Ceca , Joksimović , i naravno Marija Šerifović mogu da se priidruže ovoj listi ako odrze svoje karijere.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija