• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2019

12:40

TAMARA TODEVSKA JAVNO SE IZVINILA NEVENI BOŽOVIĆ! Evo šta misli o tome  što Makedonija nije dala Srbiji nijedan poen na Evroviziji!

Showbiz

TAMARA TODEVSKA JAVNO SE IZVINILA NEVENI BOŽOVIĆ! Evo šta misli o tome što Makedonija nije dala Srbiji nijedan poen na Evroviziji!

Podeli vest

Tamara Todevska otkrila je kako se oseća posle Evrovizije gde je za Makedoniju osvojila 8. mesto, ali i dala svoj komentar o tome što Srbija nije dobila nijedan poen od Makedonije

Pevačica je priznala da je ovo iskustvo bilo neverovatno i da u nekim trenucima nije mogla da veruje šta se dešava. Njoj se svidela pesma naše predstavnice Nevene, pa smatra da nije pravedno što nije dobila nijedan bod od njene zemlje.

"Volim Neveninu pesmu i bila je neverovatna na sceni. Iako nisam bila uključena u glasanje žirija niti sam znala za koga su glasali, želela bih se izviniti zbog ove nepravde. Nevena je zaslužila bodove od našeg žirija", rekla je Tamara, koja je dobiijala podršku i od mnogih poznatih ličnosti:

"Neizmerno sam ponosna i zahvalna. Hvala vam još jednom na podršci, to mi najviše znači."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
POMRAČENjE UMA

pre 4 godine

Eee moji makedonci. Ko nece brata za brata, dobije tudjina za gospodara. Unuci ce vas se stideti, al.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija